2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن کودک

149 بازدید | 10 پست

سلام دوستان دخترم دو سال و یک ماهشه میخوام از پوشک بگیرمش اگه تجربه ای دارین کمک کنین امروز دو بار بردمش دستشویی ولی جیش نمیکنه انگار متوجه نمیشه چی میگم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم همسن بچت بود حتی بزرگتر 

میبردمش دستشویی 

که از جیش بگیرم

بعد دوسه روز رفت نشست و گریه کرد 

دلم کباب شد واسش

دقیقا ۶ الی۷ ماه بعد دیگ اقدام کردم

دیگ خودش میره 

دریای غم ساحل ندارد

منم دوسال و یکماهگی از پوشک گرفتم بعدازخواب که حتما جیش داشت میبردم میکرد بعدشم دوساعت یه بارمیبردم یا حموم یا دستشویی مدادرنگی میبردم نقاشی میکشیدیم رودیوارا جیششم میکرد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

پله میتونه بره؟ هروقت تونست پله بره یعنی مثانه اش قوی شده و میتونه خودشو کنترل کنه و آماده گرفتن از پوشکه

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

سلام دوست عزیز من چون شاغل بودم و از طرفی دلم می خواست پسرم رو در مهم ترین لحظه زندگیش همراهی کنم پس از پوشک گرفتنش رو عقب انداختم تا هفته گذشته دقیقا هشت روزه که بچم خودش دستشویی میره از تجربم براتون مینویسم امیدوارم کمکتون کنه.

دو هفته پیش بچه رو صبح تا ظهر بازگذاشتم و دستشویی میبردمش ولی متوجه نمیشد چکار کنه دیگه بیخیال شدم. هفته پیش لگنش رو که یه اسمم براش انتخاب کردیم گذاشتیم جلوی در دستشویی تو خونه. و هر یک ساعت میبردم بشینه روش. اولش بازم متوجه نمیشد بهش یاد میدادم زور بزنه سه بار هم به خودش جیش کرد اما اولین باری که توی لگنش جیش کرد انقدر تشویقش کردم خودش هیجان زده بود بعد از شست و شو بلند میگفت بزرگ شدم، قوی شدم. بعد از روز اول بازم بهش هر یک ساعت یاد آوری می کردم تا این که کم کم خودش درک کرد و خودش تشخیص داد. لگنش رو سه روز جلوی در دتشویی گذاشتیم و بعد از هربار دستشویی تخلیه می کردیم. الان دیگه خودش میاد میگه دستشویی دارم و میره داخل محیط دستشویی. به نظرم اول تو. حونه تمرینش بدید چون محیط دستشویی براشون جدیده نمیتونن تمرکز کنن.