2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

58 بازدید | 4 پست

من ی دانش اموز دارم ک یکم اولای ترم پرخاشگر بود من میدیدم سر به سر بچه ها میزاشت همینم باعث میشد بچه های کلاس باهاش برخورد بدی داشته باشن تقریبا یه یک ماه پیش با بچه های کلاس دعواش شد اومد پیش مدیر اموزشگاه گفت میخوام کلاسمو عوض کنم... این بچه دیگه دانش اموز من نیست امروز صبح ک تو اتاق مدیر نشسته بودم اومد اونجا هیچ کس نبود من منتظر بودم کلاسم شروع بشه

به من گفت میشه حرف بزنیم این بچه شاید باورتون نشه یچیزایی به من گفت  من تا همین الان قصد داشتم شماره مادر این بچرو بگیرم هرچی از دهنم میرسه بهش بگم ولی سردرگمم میخوام کمکش کنم... ولی نمیدونم چجوری

مادر پدرش اذیتش میکنن اجازه نمیدن موهاش بیرون باشه لباسای روشن نمیزارن بپوشه مادر این بچه بهش گفته تو حق ازدواج نداری تو میمونی از بچه های خواهر برادرات نگه داری میکنی... میگه چند وقت پیش به مامانم گفتم من عاشق شدم برگشته به من میگه عاشق؟! تو مگه دلم داری 

میگم اگه زنگ بزنه بهزیستی وضعیتو بگه کاری میکنن بنظرتون؟ 

مامان‌ِ نهال...ی مامان خیلی کوچولوعم از دخترکمم کوچولوترم

شما ماجرا رو از یه طرف شنیدید

با مادرش هم صحبت کنید شاید اونم حرفایی برای گفتن داشته باشه

یا شاید بتونید یه راهنمایی کنید تا وضعشون بهتر شه

فقط میدونم بدترین کار در این شرایط اینه که در جواب این بچه کاملا حقو به دختر بدید و مادرش دیگه کامل بره طرف مقابلش

مادر پدرش هرچقدرم بدبرخورد و جاهل باشن بازم کنار دختر بودنشون بهتره تا اینکه از خونه فراری بشه

شما ماجرا رو از یه طرف شنیدید با مادرش هم صحبت کنید شاید اونم حرفایی برای گفتن داشته باشه یا شاید ...

منم از همین ترسیدم ک گفتم به بهزیستی اطلاع بده راستش از چندتا از بچه ها ک به خونش رفته بودن پرسیدم اونا هم همینو گفتن ک برخورد پدر و مادرش خیلی بد بوده حتی یکیشون گفت ما عکس انداختیم مادرش دعوا کرد ک چرا بی حجاب عکس انداختی

مامان‌ِ نهال...ی مامان خیلی کوچولوعم از دخترکمم کوچولوترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم از همین ترسیدم ک گفتم به بهزیستی اطلاع بده راستش از چندتا از بچه ها ک به خونش رفته بودن پرسیدم ا ...

خب اون مسئله ی حجاب هم حتما برای مادرش یه دغدغه‌ی جدیه که از طرفی نمیتونه نادیده بگیره از طرفی نمیدونه چجوری مطالبه کنه از دخترش

باید توی فضای دوستانه و نه طلبکارانه با مادرش صحبت بشه و از تاثیرات این رفتاراش گفته بشه و راه حل داده بشه

واقعا آدم میمونه چی بگه آدمم نمیتونه قضاوت کنه چون ما از زندگی شخصی هیچکدومشون خبر نداریم این فقط سر ماجراست ولی ظاهرا مادره خیلی محدودیت برا بچش گذاشته و این در آینده ب بچه آسیب شدید میزنه و عقده ای و پرخاشگر ب بار میاد