2777
2789

توهرزمینه ای سوالی دارید درخدمتم

دوست دارم هموطنام نون زحماتشون رو بخورن

چه کاری شروع کنم

نگاه کن به نیاز دوربرت ببین تو شهرت چیا دست توش کمه!

مثلا شهر ما اشباع از ناخنکاره

تو یه لاین فعالیت کن خیلی موفق تر میشی تاهمه لاینا

رنگولایت درامدش عالیه اگه خوب جاهایی دوره بری 

بعد اون مژه ناخن خیلی خوبن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی شنیون شروع به یادگیری کردم برا شروع کارم باید چیکار کنم برا پیشرفت

شینیون فقط فقط تمرینو تکراره ..یه کله مانکن توپ بخر جنسش خوب باشه بقیشو میتونی حتی از آموزش های رایگان یوتیوب اپارات اینستاگرامم یادبگیری.اینستا خیلی پیجای عالی داره.تمرین تمرین تمرین 

شینیون فقط فقط تمرینو تکراره ..یه کله مانکن توپ بخر جنسش خوب باشه بقیشو میتونی حتی از آموزش های رایگ ...

سرمانکن خریدم گرونم خریدم ولی کوفتی همش گره میشه توهم برای شروع کاز برم دستیاری یا درصدی

کراتین دوره دیدم اما مشتری نیست

پول موادت رو کنار بزار دستمزدت رو نسبت به رقیبات نصف کن حتی اگه تونستی یک سوم یه ذره اسمت دربیاد حله .آف بزار جشنواره بزار پیج مخصوص خودت رو داشته باش

سرمانکن خریدم گرونم خریدم ولی کوفتی همش گره میشه توهم برای شروع کاز برم دستیاری یا درصدی

سرمانکن رو با گره باز کن فیروز یا مارک دیگه شونه برن اصلاااا گره نمیفته ازپایین شروع بکن به شونه زدن نه اینکه از کف سر.دستیاری مفت حمالی اه تخصصت رو ببر بالا وارد بازار کارشو.بدون مهارت نرو رو کار چون مشتریتو ازدست میدی اسمت بددرمیاد.

سوالتون رو واضح بپرسید

بشدت جای جوش(اسکار) دارم

و میخام میکرونیدل انجام بدم

پیش پزشک رفتم گفت نمیتونم با جوش فعالی ک تو صورتته انجام بدم باید اول تماااام جوشات درمان بشه وگرنه تو صورتت پخش میشه

ولی جای دیگ رفتم گفتن با وجود جوش فعالی ک دارید میتونیم انجام بدیم

حالا من دیگه صبرم سر اومده و اعتماد بنفسی ک تو جامعه حضور پیدا کنم و ندارم

نمیدونم میتونم ب دومیه اعتماد کنم و با وجود جوش فعال برم نیدل یا نه؟؟ 

برای خوب شدن حالم یه صلوات مهمونم کن❤️
بشدت جای جوش(اسکار) دارم و میخام میکرونیدل انجام بدم پیش پزشک رفتم گفت نمیتونم با جوش فعالی ک تو ص ...

صددرصد به حرف دکتر اعتماد کنید شاید فیشیال کارا و اینا بخوان بخاطر پول گمراهتون کنن مم تو زمینه فیشیال تجربه ندارم