2777
2789
عنوان

ویژگی های یه دختر که جذبتون میکنه!

| مشاهده متن کامل بحث + 1808 بازدید | 30 پست

دخترایی که سرزبون دارن 

مهربونن ، با هر کسی گرم نمی‌گیرن و رفیق نمیشن 

به نظافت و تمیزی  اهمیت میدن 

حداقل ی هنر دارن و هنرمندن

زیاد اهل آرایش و بزک دوزک نیستن 

خوشتیپن و مرتب لباس می‌پوشن 

مطالعه میکنن و رو خودشون کار میکنن 

همش ویژگی های خودم بود 😅🌝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شاید معیار آقایون و خانما فرق کنه.

من معیار خودم رو میگم. برای من ادب و سطح فهم و درک طرف خیلی مهمه. خیلی مهمه برام که طرف مقابلم، واقعا می‌دونه که چی میگه و آداب اخلاقی و اجتماعی رو رعایت میکنه.

چون خودمم آرایش زیاد نمیکنم، طرفی رو که آرایش ملایم داره رو بیشتر میپسندم. تمیز پوشیدن برام مهمه. میدونم که همه شاید نتونن بروز بخرن و بپوشن، اما مطمئنم که همه میتونن لباس تمیز بپوشن و اتو بزنن و نظافت شخصی رو رعایت کنن(برای این نمیشه بهانه آورد). عطر زدن هم خیلی برام مهمه، چون نشون میده که طرف مقابل به خودش و بقیه اهمیت میده.

خودمو میگم چون خیلیا گفتن بهت باهات که حرف میزنیم دوس داریم بیشتر باهات اشنا بشیم همشونم گفتن شیرینی

درباره چیزایی که میدونی حرف بزن نه کمتر نه بیشتر قبل حرف زدن حتما دربارش فکر کن پرحرفی نکن کم حرفم نباش تو جمع فعال باش گوشه نشین نباش لبخند بزن با متانت صحبت کن نه خیلی بلند نه خیلی اروم محکم حرف بزن جوری که از صحبتات اطمینان داری موقع حرف زدن به همه افراد جمع نگاه کن سعی کن باهمشون ارتباط بگیری اگه با ینفری تو چشماش نگا کن صاف بایست همیشه عطر بزن بهداشت دهانتم رعایت کن

تو صحبت کردن از دستات استفاده کن یکی که صحبت میکنه دستات رو بسته نگه ندار شیک باش شیک پوشی تو ساده پوشیه

باهرکسی گرم نگیر بلند نخند درحد لبخند اگه بیشتر شد دستت جلوی دهنت نگ دار ولی لبخند همیشه داشته باش

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)
😍مرسی زیبا

عزیزین

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)