2777
2789

دخترم چهل روزشه خواب نداره این بچه اصلا از ساعت ده صبی بیداره و خواب نمیره فقط گریه منم ایقدر خستم و بی خواب دلم میخواد گریه کنم😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمممم میگذره این روزا...حق داری ...

چای بخور...مولتی ویتامین بخور بخودت برس جون داشته باشی..

اون کوچولو الان فقط تورو داره...عزیزم حق داری خسته بشی...

از همسرت یا مادرت یا مادر همسرت کمک بخواه حتما..

و اینکه ببین مشکل بچه چیه که نا آرومه گوشش درد نمیکنه؟شکمش خوب کار میکنه؟گرما سرماش اوکیه؟

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
عزیزمممم میگذره این روزا...حق داری ... چای بخور...مولتی ویتامین بخور بخودت برس جون داشته باشی.. او ...

عزیزم کولیک داره دیوونه شدم بخدا عجیبه اصلا هم نمیخوابع فقط یه چرت چنددقیقه ای ممیزنه

یعنی کی دیگه میخوابه 😥ارزومه خوابیدن 

هرچی بزرگ تر بشه خوابش بهتر میشه ولی مشکلاتش بیشتر میشه پسر من از اول کولیک داشت شبا نمیخوابید همش گریه میکرد ۴ ماهگی خوب شد یکم رو روال افتاد مریض شد بعدم دردسر دندون و باز بیقراری هنوزم که ۸ ماهشه ادامه داره بچه همینه پس چطور میگن بهشت زیر پای مادرانه؟ من که هیچ جور از خوابم نمیزدم هر ساعتی بچه ام تکون بخوره بیدار میشم کم کم واست عادت میشه ولی هرچی بزرگتر بشه نظم خوابش بهتر میشه تو خواب بهش شیر بده که بیدار نشه

عزیزم کولیک داره دیوونه شدم بخدا عجیبه اصلا هم نمیخوابع فقط یه چرت چنددقیقه ای ممیزنه

عزیزم قطره میدی بهش؟شیر خودت رو میدی؟

یکم رعایت غذایی کن خودت...

بعد میگن بچه از چله دراد خوب میشه...

گرم کن شکمش رو حتما...

آیت الکرسی هم زیاد بزار تو خونه...مدام بخون در گوشش...

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
عزیزم قطره میدی بهش؟شیر خودت رو میدی؟ یکم رعایت غذایی کن خودت... بعد میگن بچه از چله دراد خوب میشه ...

عزیزم ده مدل قطره دادمش بی فایده هست یه قطره خریدم ۴۰۰تومن بی فایده بود

هرچی بزرگ تر بشه خوابش بهتر میشه ولی مشکلاتش بیشتر میشه پسر من از اول کولیک داشت شبا نمیخوابید همش گ ...

عزیزم اینم کولیک داره سرما هم خورده دیوونم کرده کل شبانه روز ظاید چهارساعت خوابه بقیشم من مدام دارم گهواره تاب میدم  کف دستم درد امده دیگ

عزیزم اینم کولیک داره سرما هم خورده دیوونم کرده کل شبانه روز ظاید چهارساعت خوابه بقیشم من مدام دارم ...

من همه جور قطره ای واسش امتحان کردم فقط دایمیتیکون هر ۸ ساعت و شربت بی بی کولیک باریج همزمان باهم میدادم خیلی بهتر شد بقیه تاثیر نکرد خیلی مهمه بچه ات یبوست نداشته باشه که شکمش اذیت نشه شیر خودت رو میخوره یا شیرخشک؟