2777
2789

موردی که منو ازار میده 

زمان ناراحتی و مشکلاتش هست 

که خیلی غرق میشه تو افکارش 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ساله ازدواج کردید عزیزم؟

حدودا ۲

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

سلام خوشگلم 

گل بی عیب خداست، ستار العیوب هست ماهم هزار تا خصوصیات بد داریم، البته گاهی خیلی میخندم به اقایان یوقتایی توی محل کارم یه مردهایی میبینم با همسرانشان مراجعه می کنند خانم هایی آرام زجر کشیده خیانت دیده کتک خورده خانواده شوهر نابودشان کرده و هزاران مورد دیگه بعد میبینی مرده سرش رو هوا بلند بلند حرف میزنه انگار طلبکار اصلا یه درصد شعور شرمندگی انسانیت هیچ 

اصلا بی آبرویی برای برخی از مردها نوعی دیسپلین حساب میشه

امیدوارم هیچ کسی در این جهان هستی آنقدر ناامید نشه که فک نکنه حتی خدا را هم نداره، از خدا میخواهم اعتماد و امید به بهبودی در اعماق قلب مردم سرزمینم ریشه بزنه😍🤲
واااای چه بد خیلی حساسه که ...

خیلی بده🥲 منم هی پیشش ملچ ملچ میکنم، نمیتچنه ب من چیزی بگه😂😂مضلومانه نگاهم میکنه و ب افق خیره میشه😂 ولی بده خب عذاب میکشه سرش درد کنه

اگه نظرت مخالف نظر منه ریپلای نکن قشنگم همه متفاوتن ☺️🌹     کاربری هزارم