2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای برگشت کاربریتون هر وقت خواستید داخل تماس باما پایین صفحه بدون نیاز به کاربری و یا داخل تلگرام ۰ ...

مخوام کلا همه چی لغو بشه تاپیک ها و اسمم ،بعدش میتونم از اول جدید بیام؟

مخوام کلا همه چی لغو بشه تاپیک ها و اسمم ،بعدش میتونم از اول جدید بیام؟

بله با یه شماره سیمکارت دیگه 

و قبلی یعنی همینم بعدا میتونید فعال کنید به روشی که گفتم

@_mahyar   

با حذف کاربری:

🟥 تاپیک ها باقی می مونن.

🟥 پست ها باقی می مونن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

خب پس چی حذف میشه که می‌خوان حسابشون حذف بشن 

فقط جوری میشه اگر روی اسمشون توی سایت زد بقیه ی تاپیک هاشون رو نمیاره.

اگر می خواهید خودتون باید لینک تاپیک هایی را که می خواهید بگذارین تاپیک حذف:

تاپیک ایشون: @نی_نی_یار_حذف_تاپیک2  

ساعت و روزش توی تاپیکشون صفحه اول هست.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

الان من یک بار حسابم حذف شده شما بزنین رو اسمم تاپیک هام براتون میاد یانه؟

آره میاد خودتونم الان از همین جا بزنین روی اسمتون براتون میاد.

با حذف کاربری تاپیک پاک نمیشه مگر این که خود کاربر قبل از رفتنش تاپیک هاشو حذف کنه.