2777
2789
عنوان

چ مدلی ب شوهرم بگم؟

712 بازدید | 46 پست

سلام من قبلا عضو نی نی سایت بودم و بعد مدت ها تازه الان عضویت جدید گرفتم.بچه ها من۷ ماهه عقدم جاریم ب شدت ادم کرمو و لج دراریه از سادگیم سواستفاده میکنه شوهرمم سادس .میره هی خودشو میچسبونه ب شوهرم ب سرو صورتش دس میزنه چن باری دعوا افتادیم جم کرد خودشو.ولی تو اولین فرصت کرمشو میریزه مثلا تولدی چیزی بشه فوری پیام میده ک فلان چیز مبارک جیگر .الانم ب تولدش نزدیکه دوس ندارم شوهرم گرم جوابشو بده.سنشم کمه خیلی سردرنمیاره از سیاستای زنا.جفتمون ۲۴ سالمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرش زنگ بزن بگو

از رفتارای زنت با شوهرم خوشم نمیاد بهش تذکر بده

حال شوهرتم بگیر که دیگه رو نده بهش

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بنظر من فقط شوهرت میتونه کاری کنه که اون دست از صمیمی بودن ورداره و اینم بدون ممکنه اگه بفهمه تو حساسیت داری بدتر هم بکنه.

این فقط شوهرته که با بی محلی و توجه نکردن و دوری میتونه اون و دور کنه

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨

شما و جاری تون کم سن و سال نیستین، ایشون داره کارای زشت انجام میده و بهتره خیلی جدی در موردش حرف بزنین، کسی به برادر شوهرش نمیگه جیگر!!! بهتره برای یکبار و برای همیشه جلو این کارو بگیری، به خودت هم نگو ساده برای قربانی نشون دادن خودت، ساده نباش و مثل ی ادم بالغ رفتار کن، اگه نمیتونی تصمیم درستی بگیری برو پیش ی مشاور و با هاش صحبت کن

حتما به شوهرش زنگ بزن یا پیام بده جدی حرفتو بزن و قطع کن باید الان محکم برخورد کنی تا دست و پاشو جمع کنه وگرنه بعدا زندگی برات سخت میشه حتما همین الان که عقد هستین تو یه شرایط مناسب با جو آروم منطقی و آروم و کمی احساسی با شوهرت صحبت کن و بهش بگو حریمشو حفظ کنه نزاره بقیه آنقدر راحت به حریمشو تجاوز کنن 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕