2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بگو من همه چیو راجب خیانتت میدونم فقط ی سوال ازت دارم‌بگو‌چرا هرچیم گفت از حرفت کوتاه نیا با عصبا ...

😑😑😑😐 اگه نکرده باشه هم سر تهمتش کات میکنن

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
خب بگو من همه چیو راجب خیانتت میدونم فقط ی سوال ازت دارم‌بگو‌چرا هرچیم گفت از حرفت کوتاه نیا با عصبا ...

اگه مدام بگه این حرفارو از کجا دراوردی چی؟

ببین من مطمئن نیستم اینکارو کرده یا نه چند وقت سرد شده خیلیا گفتن احتمالا درگیر یکی دیگست الان میخوام مطمئن بشم

ولی میدونم هی میخواد بپرسه کی همچین چیزایی گفته بهت

😑😑😑😐 اگه نکرده باشه هم سر تهمتش کات میکنن

خب قضیه رو ی جور دیگ میشه جمع کرد ی چت فیک بسازه یا اکانت فیک ب خودش پی ام بده ب عنوان مدرک ک رو حساب این پیام من این حرفو بت زدم😂😂😂

خب قضیه رو ی جور دیگ میشه جمع کرد ی چت فیک بسازه یا اکانت فیک ب خودش پی ام بده ب عنوان مدرک ک رو حسا ...

🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️😂

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
پیله کنا😐😂گف کی گفته از کجا فهمیدی بگو تو اول جواب منو بده چرا این کارو کردی بعد من برات میگم کی گ ...

خب اگه واقعا نکرده باشه چی😂

عصبانی میشه میگه داری بهم تهمت میزنی و اعتماد نداری و از این حرفا

اگه مدام بگه این حرفارو از کجا دراوردی چی؟ ببین من مطمئن نیستم اینکارو کرده یا نه چند وقت سرد شده خ ...

چت فیک درس کن ولی اول چتو نده اگ امار داد ک چت فیکو‌نشون بده اگ ندادم بازم نشون بده بگو نمیدونم کیه اومده همچین دایرکتی ب من داده🤦🏻‍♀️