2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خیلی بده رلم با...

213 بازدید | 13 پست

بخاطر چرتو پرتای یه بچه ۱۵ ساله تاپیک من گزارش خورد 

دوباره مجبورم بگم 

بچه ها امروز فهمیدم رلم با دوستش و رل اون رفتن کافه در حالی ک میدونه من متنفرم از دوستش و رلش و همیشه میگم ک نریا باهاشون خوشم نمیاد نرو ها فلان بهمان 

چن روز پیش رلم تو همون کافه با دوستش عکس گزاشته امروز هم دختره تو همون اینه با همون لباسای رلش عکس گزاشتن 

خیلی ناراحتم عمیقا قلبم درد میکنه 

چرا بهم نگفته حداقل ... 

اون دختره هم از شهرستان میاد ینی امکان نداره روز دیگه ای باشه همون روزه که باهم بودن شاید اون‌یکی دوستاشم بودن

درسته من کنکوریم و نمیتونم برن بیرون زیاد ولی دلیل نمیشد و نگه بهم ..

شایدم اون دختره میگه حالا وای ببین این اصلا به رلش توجه نمیکنه و نمیاره تو جمع ما شایدم میدونه اصلا نمیدونم 

بنظرتون چ رفتاری بکنم باهاش؟خیلی ناراحتم 

چیکار کنم منتظر باشم زنگ بزنه بگم یا نگم کلا چیکار کنم؟ یا خودم زنگ بزنم و کات کنم؟ خیلی بهونه ها داده دستم میخام کات کنم تموم شه حس میکنم اصلا بهم ارزش نمیده :)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره واقعا باهاش کات میکنم خیلی متاسفم واسش ...

آره عزیزم به خاطر اعصاب خودت میگم آخر عاقبتی نداره فقط سرتا سر عذاب میدن آدمو کات کن💕

۴ سال خواننده خاموش بودم🤗انسانیت بهترین دین💚لطفا میشه دعا کنین منم به آرزوهام برسم؟ امیدوارم شماهم برسین♥️

عزیزم..از من میشنوی..همه این رف و پسرا رو بذار کنار..بشین واسه کنکور بخون که بعدا حسرت نخوری..بعدا وقت زیاده واسه رل بازی..الان فقط درستو بخون

هی تو..خوشگلترین لبخند دنیا رو داری🌈
۲۱ سالمه کم سن نیستم ... خیلی ناراحتم 

زیر ۲۵باشی یعنی هنوز سنی نداری،  وقتی سنت به ۳۰رسید تازه نسبت به خیلی چیا بی تفاوت میشی و پخته میشی،  به گذشتت هم نگاه میکنی و میخندی ک چه حرصای الکی خوردی و چه تصمیمای اشتباه و و و..... 

فک نکن سنم کمه ۲۱ سالمه و سومین کنکوریه ک قراره شرکت کنم 

خب اصلا سن ربطی نداره ولی خب اگر بهت نگفته به روش نیار ولی رفتارت باهاش سرد بشه گرچه ک کسی ک انقدر به رفیق اهمیت بده اصلا بدرد نمیخوره