2777
2789

عاشق یک دختر شدن قدم دومه ، اول باید یاد بگیری بهش احترام بزاری :)🌚

اگه پسرها جنبه اینکه دختری از اونا خوشش بیاد و مستقیم بیاد بگه رو داشتند ، شاید سرنوشت خیلی از آدم‌ها تغییر می‌کرد :)🌚

برای داشتن یک رابطه‌ی موفق لازم نیست با خوشگل ترین دختر جهان دوست شی، فقط کافیه به دوس دخترت مدام یاد آوری کنی که اون خوشگل ترین دختر جهانه :)🌚

من از تمامِ پسرای سایت عذر میخوام ولی نمیدونم چرا پسرا یه عنصرِ نهفته عجیب تو وجودشون دارن که اگر تمامِ یه دخترُ بدست بیارن دیگه میخوان ولش کنن،توروخدا سمت کلیشه نره ذهنتون، منظورم اصلا س.ک.س نیست، مثلاً تمام احساس طرف، تمامِ ذهن و روح طرف، طرز فکر طرف و کلا همه چیو اگر کشف کنن دیگه ولع قبلُ ندارن :)🌚

ده نشونه علاقه پسر به دختر:

1- الویتش تویی

2- تو شرایط سخت بهت کمک میکنه 

3- نظر و سلیقتو درمورد بعضی کاراش میپرسه

4- جنتلمن بازی درمیاره 

5- توجه خاصی به تو داره فقط

6- روی تو غیرت داره 

7- تو شبکه های مجازی تو رو دنبال میکنه

8- تو رو میبینه دستپاچه میشه 

9- تماس چشمی زیاد برقرار میکنه 

10- صحبت کردن باتو رو دوسداره حتی اگه موضوع صحبت جالب نباشه و وقتی باهات صحبت میکنه لبخند میزنه و به چشمات نگاه میکنه :)

درسته؟🌚

جهت شوخی:

کاش پسرا واسه همیشه متوجه این اشتباه بشن ، اون دختری که جذبش میشن تو رابطست ، و اون دختری که فکر میکنین تو رابطست سینگله /:😄

ممنونم ک وقت گران بها تون رو برا خوندن متن صرف کردین🌹

#ک‍‌‌س‍‌ی که م‍‌‌ن‍‌‌و ب‍‌‌ف‍‌‌ه‍‌‌مه اس‍‌‌ت‍‌‌اد ف‍‌ل‍‌‌س‍‌‌ف‍‌‌س‍‌‌ت                             

پنج‌تا از خوبی‌های سینگل بودن :

1: فضای شخصی خودت رو داری.

2: می‌تونی با هرکی دلت خواست خوش‌وبش کنی.

3. می‌تونی ورزش و فیلم رو دنبال کنی بدون اینکه کسی مزاحمت بشه.

4. لازم نیست نگران این باشی که با کی حرف می‌زنی.

5. هر وقت دلت بخواد می‌گیری می‌خوابی نه :)🌚

درسته دگ؟؟؟😃😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزا بیخیال تر از همیشم

عاشقا میدونن

یه دوره وقتی زیاد بدویی وسط راه می ایستی و نفس نفس میزنی

یا ادامه میدی یا همونجا میمیری

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
والا اگه قرار بود دخترا برن خاستگاری همه ازدواج کرده بودن تاحالا و سر خونه زندگیشون بودن

دقیقاااا 

یا پسرا بی عرضه آن یا کسیو ک میخان پیدا نکردن یا کارو سهل گرفتن😉

پنج‌تا از خوبی‌های سینگل بودن : 1: فضای شخصی خودت رو داری. 2: می‌تونی با هرکی دلت خواست خوش‌وبش ...

قبول دارم 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
آقا من پسرم قول میدم همه اینا رو رعایت میکنم، شمام بی زحمت یه دختر خوب برام پیدا کنین🤷‍♂️

بیا من زنت میشم😂😂

برای خوشبختی باید جنگید:)  عکس پروفایلم سیو نکنید خودمم😎 مثلا خیلی معلومه🤣