2777
2789
عنوان

من با این بچه چیکار کنم واقعااا؟

1040 بازدید | 91 پست

واییی بخدا از حرص و ناراحتی دارم میلرزم🥲

خواهرم کلا ۱۲ سالشه،صب اومدم دیدم تو شااااد یه پسره ادلنگ خاک تو سر لا*شی بهش پیام میده،منم نه گزاشتم نه برداشتم از چتتشون با گوشی خودم عکس گرفتم شمارشو برداشتم بعد بلاکش کردم از تو گوشی خواهرم

حالا پسره متولد ۱۳۸۶😐💔

الان نشسته کنارم آهنگ گزاشته لبخند ژکوند میزنه چت میکنه ولی نمیدونم با اون چت میکنه یا نه؟

بهش میگه عزیزم،جونم و کلی زر زر دیگه دلم میخواد جررررش بدم پسره رو😐

توروخدا بگین چیکار کنم،میخوام موضوعو با خانوادم درمیون بزارم ولی قبلش خودم یه حرکتی کنم....

دلم میسوزه این بچه چرا باید الان ب دنبال این چیزا باشع؟ منی که بابام کمتر از فداتشم و گلم بهش نگفته و همیشه صلاحش میخواسته🥺 

وقتی برا بچه ۱۲ ساله گوشی میخرید همین میشه

ازش بگیرید

چت تو شاد ک هیچ

چیزای بدترم هست

بابا هم اگه صلاحش و میخواست تو این سن موبایل نمیداد دستش

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گوشیشو بگیر بچه ۱۲ سالهگوشی میخواد چکار 

من خواهرزاده ۱۲سالش بود دیدم تو گروه دوستاش

(دخترن همه) حرفای بد میزنن... 

گوشیو ازش گرفتم. 

یکی دوروز گریه کرد الان دیگه براش مهم نیست

تبلت بگیرید بازی کنه.  

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
وقتی برا بچه ۱۲ ساله گوشی میخرید همین میشه ازش بگیرید چت تو شاد ک هیچ چیزای بدترم هست

منم خیلی اینو گفتم،والا من خودم تازه دوساله گوشی گرفتم هیچوقتم ب خودم اجازه ندادم شان خودمو بیارم پایین با این روابط 

ولی این کلا انگار با کل خانواده فرق میکنه

از در دوستانه خودت باهاش وارد شو شخصیت خواهرت رو نمیدونم واقعا ولی الان وقت این مسائل اصلا نیست خودت رو بهش نزدیک کن و تا بتونی قانعش کنی درکش کن و خودت رو جای اون بزار خیلی وقت ها دلایل خیلی ساده تری پشت این چت ها هست مثلا اینکه دوستم انجام داد منم دادم و... و این کار همین امروز تموم نمیشه باید صبر کنی و ممکنه ۴ ۵ هفته طول بکشه ولی کم کم 

ب نظرم ی طوری بکنید ک حداقل رو گوشیش دسترسی داشته باشین مثلل وقتای خاص بتونه با گوشی بازی کنه یا بدونه ک گوشی گاهی دست باباش یا مامانش میوفته مستقیم برخورد نکنید دوره بلوغه و بچه ها کنجکاو

اگر ششمی هست همسن پسر منه امروز امتحاناش تموم شده نیازی به ارتباط با همکلاسی و..  نداره داشتم گوشی خودتون قشنگ گوشی رو ازش بگیرین و لازمه حتی قانونمند از یه سری مزایا محرومش کنید من اگر گوشی زیاد ببینم دستش ps4رو میگیرم شده تا یه ماهم ندادم