2777
2789

سلام

نمیدونم این حرفم باعث تعلیقم میشه یا نه ولی خوب واقعا در مخمصه گیر افتادم. ی مخمصه روحی که فعلا در یکسال گذشته هر کاری هم کردم از مدیتیشن و مطالعه گرفته تا ریلکسیشن نتونستم نجات پیدا کگنم.

من الان سی سالمه و چهار پنچ تا شکست عشقی داشتم فقط تو رزومه ام که حتی اصلا به مرز حرف های عاشقانه هم نرسید:(

طبیعیه به نظرتون؟میترسم چهل سالم بشه و همچنان هیچ

واقعا نگرانم.

نمیدونم میترسم مشکلی چیزی داشته باشم که نمیتونم رابطه موفق ایجاد کنم.

البته خوب یکساله از آخرین شکست عشقیم میگذره و واقعا حس میکنم حوصله ازدواج و جنس مخالف رو دیگه ندارم و تصمیم گرفتم از پولم لذت ببرم و برم دنیا گردی

نمیدونم. میترسم چهل سالم شه و بشم مصداق این تاپیک  

خیلی تناقض دارم

از طرفی حوصله ازدواج و دل و دماغ دیگه ندارم، از طرفی دلم پیش نفر اخر مونده و از طرفی هم عین سگ دلم میخواد ازدواج کنم. اما واقعا میبینم حال و حوصله ندارم .

سلام نمیدونم این حرفم باعث تعلیقم میشه یا نه ولی خوب واقعا در مخمصه گیر افتادم. ی مخمصه روحی که فعل ...

چرا آینده موفقو تو ازدواج میبینید؟

اگه واقعا شرایط مالی و روحی مناسبی دارید،خودتونو دوست دارید و واسه خودتون ارزش قائلید..و حس میکنید به یه خانم هیچ تمایلی ندارید در هیچ زمینه ای،چرا میخواید ازدواج کنید؟ازدواج هیچ چیز زیبا و شیرینی نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آینده موفقو تو ازدواج میبینید؟ اگه واقعا شرایط مالی و روحی مناسبی دارید،خودتونو دوست دارید و وا ...

نمیشه بالاخره ازدواج جزو فطرته.انسان سالم و عادی و نرمال باید ازدواج کنه. کسی ازدواج نکنه حتما به نوعی عدم تعادل روحی میرسه .دوست دارم زیبایی ها و لذت هایی که میبینم و قدرت های روحیم رو با یکی به اشتراک بزارم. یکی باشه باهاش share کنی.