2777
2789
عنوان

سرطان کلیه*گرید ۳*اگه اطلاعی دارین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3963 بازدید | 32 پست
گم شما مسیر سختی در پیش دارین  خدا بهتون کمک کنه  🙏🙏

ممنونم عزیزم حاضریم سختی هارو به جون بخریم تا بابام خوب بشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کجا

ببین گلم بابای من خون توی ادرارش داشت و ادرارش بند اومد

فشارخونش میرفت روی۱۸_۱۹سه چهارتا قرص میدادیم به زور میومد روی۱۴

کلسیم بدنش جذب نمیشد

ی تب خفیفم کرد 

پهلوشم درد میکرد

اینا علائم بابام بود

علائم دیگش میتونه لاغری باشه که بابای منم لاغر شد ولی از استرس و جوش بود میخواستن عملش کنن نگران بود

توی خود بیمارستانم روده هاش از کار افتاده بودن چهار روز غذا نخورد لاغر شده بود

در کل سرطان وقتی که خوب عضو  رو درگیر کنه خودشو نشون میده بهتره ادم مرتبا سنوگرافی بره چک کنه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

وقتی تمام جاهایی که سرطان بوده رو برداشتن دیگه ریشه ای نمیمونه خب متاساژ به دور دست نداشته اوایلی ب ...

بازم میخواد اگر شیمی نخواد پرتو قطعا میخواد

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 
بازم میخواد اگر شیمی نخواد پرتو قطعا میخواد

به پرتو راضیم😔😔

دلمم میسوزه بابای من به این قد و هیکل بره زیر شیمی 

سلام، وقت بخیر. 

برای پدر بزرگوارتون از درگاه خداوند آرزوی سلامتی و تندرستی دارم. 

از اینترنت پودر آسیدات رو سرچ کنید و مطالعه کنید، برای درمان بیماری ها، همچنین ببماری پدرتون مفیده، یکی از آشنایان نوه سه ساله اش سرطان خون داشت با این پودر درمان شد، عمه این بچه هم ام اس گرفت، اونم با این پودر درمان شد. قیمتش هم مناسبه 

سلام، وقت بخیر.  برای پدر بزرگوارتون از درگاه خداوند آرزوی سلامتی و تندرستی دارم.  از ای ...

ممنونم گلم 

چه جالب

به پرتو راضیم😔😔 دلمم میسوزه بابای من به این قد و هیکل بره زیر شیمی 

درکت میکنم امیدوارم سلامت باشه پدرت

خدا کمکتون میکنه

وزن اولیه:۸۰/۶۰۰  هدف اول:۷۵🔓هدف دوم:۷۰🔒هدف سوم:۶۵🔒 هدف چهارم:۶۰🔒 
درکت میکنم امیدوارم سلامت باشه پدرت خدا کمکتون میکنه

ممنونم عزیزم انشالله

سلام من پدر توده تو کلیش و غده لنفاوی کشاله ران دکتر حرفا خوبی نزد قلبم تکه تکست

قوی باش خیلیا گذروندن این روزارو🫠

سلام من پدر توده تو کلیش و غده لنفاوی کشاله ران دکتر حرفا خوبی نزد قلبم تکه تکست

سلام عزیزم اوضاع پدرتون چطوره؟منم پدرم توده در کلیه و غدد لنفاوی بود

خدا جونم عاشقتم

هرچی پزشکش میگه . فقط تروخدا هرچی میگه انجام بدین اگه باید شیمی درمانی بشه حتما انجام بدین چون از ریشه مشکلش حل میکنه ولی اگه شیمی درمانی نکنه چندسال بعد دوباره برمیگرده 

شوهر خاله ام همینجوری بود فوت کرد بنده خدا هرچی بهش میگفتیم شیمی درمانی نمیکرد

لایک نکن عزیزم 🥲