2777
2789
عنوان

اگه یه خانم بالای ۳۵ سال ببینید😒

205 بازدید | 27 پست

فکر می کنید حتما باید بچه داشته باشه

بعضبا با تعجب می پرسن من ۳۸ سالمه البته کم سن تر می زنم

بعد اینکه اگه یه زن ۴۰ ساله نوزاد داشته باشه واقعا عجیبه

خواهشا نگید به کسی ربطی نداره خودن می دونم ولی خوب می خام بدونم طبیعیه یا تو ذوق می زنه

من 36 سالمه بچه ندارم 

تا 42 43 هم به فکرش نیستم . هنوز زوده

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه، دیگه انسان تو این سن پختگی عقلی داره. تصمیش با خودشه تنها باشه، ازدواج کرده باشه، بچه داشته باشه  یا نه. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

نه. 

مردم میرن فریز تخمک.  رویان تا زمانیکه وضع مالیشون و تفریحاتشون با همسرشون اوکی شد

بعد بچه دار میشن

هرچی دیر تر بهتر

الان یسریا ممکنه بگن دیکه حالی برا بچه داری نمیمونه تو سنین بالاتر

میخوام بگم عزیز، اونچه بیحالت کرده مشکلات مالیه

پول هشتاد نود درصد حلال مشکلات هست و لامصب جوانی میاره

من ۴۰ سالمه بچه ام ندارم تازه میخوام جدابشم بعد شوهر کنم

چرا عزیزم

پس خودتون هم می خواهید از ازدواج بعدی بچه دار بشید 

ینی به جیزاییکه من فکر می کنم فکر نکردید

نه اصلا  عجیب نیست .خواهرم ۳۸ ازدواج کرد ۳۹ باردار شد یکی تو بیمارستان  گفته  بود تو این سن . اونم بهش گفته  بود تو۴۰ سالگی طعم بچه رو بچشی بهتر از اینکه همیشه حسرت مادر شدن رو داشته باشی به خاطر فک. یه عده کوتاه بین . درست هم میگه .