2777
2789

الان ۴ هفته است قهر اومدم و شوهرم مقصر بود صددرصد منم دیگه نتونستم بمونم اومدم ولی الان هیچ خبری ازش نیست خونوادش چندین بار تماس گرفتن که بیا کمکت میکنیم ولی خودش نه نمیدونم الان کار درست چیه برم مهرمو اجرا بزارم یا نه اصلا نمیدونم لطفا کمکم کنید؟

گناه من سادگی بود .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما همونی هستی که با خانواده شوهرت تو یه ساختمون بودی؟

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

خب معلومه نمیاد چون مقصره

بزرگترا واسطه میشن

ولی خودشم بنظرم باید یه زنگی بزنه

همونطور که شما یه قدم برمیداری اونم باید برداره

اگر خونوادش زنگ زدن بگو من تماسی ازش نداشتم بشه برگشت هنوز انگار خودشو تایید میکنه....

یجوری بگو بسمت صلح پیش برین

اصلا اجرای مهریه و این کارا بنظرم این مرحله ارزش نداره

تو قهر یدفه گرو کشی اینطوری نکنین بنظرم 

من دیدم بعد خیانت حتی خودشونو اصلاح کردن... الان زندگی خوبی دارن باور پذیر نبود برا همین مخالف مهریه و طلاقم

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
بابت چی رفتی

مشکلات زیادی دارم صبح ساعت ۸ میره ۹ به بعد میاد هروقت بهش میگم بهم پول بده میگه نداره نه اجاره میده نه چیزی خریده تو این ده سال حتی یه موتور نداره پولاشو معلوم نیست چیکار میکنه 

منو برده پیش مادرش تو یه خونه ۵۰ متری نمیاد بریم

اصلا محبت نداشت و خیلی چیزای دیگه

گناه من سادگی بود .
مشکلات زیادی دارم صبح ساعت ۸ میره ۹ به بعد میاد هروقت بهش میگم بهم پول بده میگه نداره نه اجاره میده ...

احتمالا تو این 4 هفته داره کاری میکنه که پولی بهت نرسه در صورت درخواست مهریه 

بهتر نیست یک اقدامی کنی؟

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 
پس چیکارکنم؟

ببین برا من وحشتناک ترین اتفاقا افتاد خب

تا نفقه رفتممم ولی مهریه نه

بعد استرداد جهیزیع هم نزدم

چون همه اینا باعث میشه راه برگشت برات نمونه

اگ زده شکایت کن و اینا

ی چن وخ بگذرع برا ترک انفاق یا همون نفقع شکایت کن ولی مهریه اخریشه

خب معلومه نمیاد چون مقصره بزرگترا واسطه میشن ولی خودشم بنظرم باید یه زنگی بزنه همونطور که شما یه ...

خودش مقصره ولی دست پیشو گرفته خیلی منو آزار میداد میدید من چقدر مریض و عصبی شدم ولی باز دیر میومد باهام لجبازی میکرد خیلی نگرانم نمیدونم دیگه چیکار کنم

گناه من سادگی بود .