2777
2789
عنوان

مرغ شکم پر

143 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. کسانی که تجربه دارند لطفا راهنمایی کنند. 

وقتی برای شام مهمان داشته باشید مرغ شکم پر را کی می پزید که دقیقه نود نباشه و اینکه مرغ رو کی مزه دار می کنید؟

چجوری درست میکنی؟ مثلا خواهر شوهرمن شکم مرغ رو پر میکنه بعد با پیاز ادویه اب میریزه میذاره بپزه. اخر سر سرخ میکنه . برا شام بخواد درست کنه صبح زود مزه دار میکنه ظهر هم شکم پر میکنه میذاره بپزه بعد دیگه زیرش خاموش میکنه قبل از شام سرخش میکنه


خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مرغویه رب میپزم(از وقتی جوش میاد ی رب) ادویه هارو پیاز و ابلیمو میریزم زعفونم کم میریزم توش بپزه فلفل دلمه هم میندازم برای بوش

بعد درش میارم با ادویه و زعفرون ماساژش میدم بعد شکمشو پر میکنم فویل میکشم روش 20دیقه میزارم تو فر باشه بعد چک میکنم اگه دیدم ب پخت دلخواهم رسیده....... 

بعد اون فویلو در میارم میزارم روی گریل تا مرغ طلایی بشه

درجه فر چند میذاری؟

فرا فرق دارن برا همین نگفتم...... من تو آون تستر میزارم فرگازمو تا حالا استفاده نکردم فک کنم دمای اون فرای بزرگ باید بیشتر باشه اما خب فرقم نداره چون تو فویله دیگه نمیسوزه وقتیم فویلو بردارم چک میکنم ک طلایی بشه نسوزه......زیر مرغو سیبو فلفلو گوجه بچینید و ی استکان اب بریزید بچها

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792