یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم پسرم سرما خوردگی خفیف داره در حد چندتا سرفه خشک میشه واکسنشو بزنم؟؟ ۶ ماهشه دکتر بردم گ ...
گلم سرماخوردگی خفیف اشکال ندارع
فقط یادت باشه نیم ساعت قبل تزریق واکسن دارویی بهش ندی ... . فقط اگر حساسی و میدونی بدنش ضعیف شده یه چند روز صبر کن چون واکسن پای چپش دردناکه .کلا هیچ اتفاقی نمی افته
دِل منم همدمی میخاد از جنس کنجد🌱👶برام صلوات میفرستی؟
سرماخوردگی مانعی برای واکسن نیست ...سعی کنین حتما سر وقت بزنین
مرسی عزیزم ۲ ماهگی واکسنش که زد دمای بدنش خیلی اومد پایین و چشم چپش قرمز شد ۴ ماهگی هم که تبش تا ۵ روز قطع نمیشد ازمایش داد عفونت تو خونش بود ایندفه رو یکی از واکسناش حذف کردن
دل شکسته رفتم حرم😍 گفتم اقا منم مثل خودت تو این شهر غریبم اگه به صلاحمه این ماهو باردار بشم گفتم همینطور که ضامن اون اهو شدی ضامن منم بشو 😍 قربون اقا بررررم که ماه بعدش بیبی چکم مثبت شد😍
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
عزیزم پسرم سرما خوردگی خفیف داره در حد چندتا سرفه خشک میشه واکسنشو بزنم؟؟ ۶ ماهشه دکتر بردم گ ...
اگه بزنی ممکنه یهو تب شدید کنه بهداشتم ببری بفهمن سرما داره یا یه کوچولو سرفه براش نمیرنن
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
گلم سرماخوردگی خفیف اشکال ندارع فقط یادت باشه نیم ساعت قبل تزریق واکسن دارویی بهش ندی ... . ف ...
سلام باردارم چندروز دیگه باید واکسن کزاز بزنم عوارض هم داره ینی درد و تب منظورمه خیلی میترسم نمیشه نزنم
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️