2777
2789

بچم چهار سالشه فوق العاده لجباز، غرغرو، بد پیله، ناآرام و جیغ جیغو هست. چطور رفتار کنم. بعضی وقتا صبرم به سر میاد دعواش میکنم. خسته شدم. از صبح که پا میشه گریه میکنه و جیغ میکشه تا شب

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چقدر براش وقت میزاری؟ در طول روز باید باهاش ارتباط بگیری

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اره هر شب با‌ باباش می‌بریم ولی روزا کار دارم نمیتونم

ببخشید عزیزم چون تاپیک زدی جسارت میکنم پیشنهاد بدم بهت، واقعااااا کاری مهمتر از بچه نیست، الان هوا خیلی خوبه بچه نمیتونه صبح تا شب تو یه محیط تکراری باشه و نرمال رفتار کنه، براش برنامه بچین، باشگاه ببر، نه برای ورزش حرفه ای، برای اینکه جمع بچه ها رو ببینه و شیطونی کنه تخلیه بشه، یکی دوساعت مهد بذار، کلاس نقاشی، پارک، چون پسر خودمم همین سنه کاملا درکت میکنم، روان بچه که به هم بریزه در آینده جایی برای پشیمونی و ترمیم روحش نداری عزیزم 🌹

خبری خوش …. کاش بدهد کسی …… گهگاهی.     هرچه تبر زدی مرا زخم نشد، کاربری جدید شد 😊

فقط صبر باید داشته باشی .

سرگرمش کن باهاش بازی کن وقت بذار براش .الان ک بزرگ شده میتونه قشنگ حرف بزنه . براش شعر و داستان بخون همراه با بازی .

ببرش پارک . یا توخونه باهاش بازیای حرکتی  بکن . فوتبال و قایم موشک . تاب بخر براش تا بازی کنه انرژیش تخلیه شه . 

کلاس ورزشی ببرش . مثل ژیمناستیک.

کلاس اموزشی ببر مثل قران خیلی عالیه . 

محله ی ما کانون فرهنگی داره از ۳ ب۴ سال ب بعد رو میگه بیارید براشون شعر میخونن و نقاشی میدن بکشن . 

دعواش نکن زیاد هرچی دعوا کنی تذکر بدی بیشتر لج میکنه .

گریه میکنع یا جیغ میکشه زیاد واکنش نشون نده .در همون حین ک داره جیغ میکشه حواسشو پرت کن مثلا بگو عه اینجا رو ببین این عروسکه لباسش ابیه چه جالب .... 

عزیزم حق بده بهش

بچه توی این سن پر از انرژیه. توی خونه های کوچیک و آپارتمانی بدون هیچ هم بازی چجوری میتونه این انرژیشو تخلیه کنه آخه؟ حوصلش سرمیره طفلی. عقلش نمیرسه که شما کار داری که

پسر منم دقیقا ۴ سالشه و بشدت عصبی شده بود خیلی دلم براش میسوخت ولی ترجیح دادم کارامو بذارم بمونه و ببرمش مهد که دوس پیدا کنه و انرژیش خالی بشه. الان خیلیییی عالی شده

بچه ی شمام دیگه به این سن برنمیگرده ها. حواست باشه هواشو داشته باشی و همراهیش کنی. میفهمم کلی کار داری چون خودم مادرم اینو خوب میدونم. الان من چند وقته فقط آرزو دارم یه صبح تا شب بیوفتم به جون خونه و بسابمش ولی وقتی میبینم حال پسرم اونجوری بهتره ترجیح میدم صبحا ببرمش مهد. شبا و آخر هفته ها اساسی خونه رو تمیز کنم...

برای بچه وقت بذار عزیزم؛ هیچ چیز جای وقت گذاشتن پدرمادر رو نمیگیره برای بچه. 

باهاش بازی های فیزیکی و فعالیتهای جذاب انجام بده مثل قایم موشک و نقاشی و کاردستی های مناسب سنش و قصه خونی و توپ بازی و خونه سازی

با همین بازی های ساده مهارتهای منطقی و حل مساله تو ذهنش میشینه و وقتی بزرگ شد هر چالش و مساله جدیدی که تو اون دوران پیش بیاد از پسش میتونه بربیاد و یاد بگیرتش.

اگر بتونی دو سه تا از بچه های هم سن و سالش رو هر از چندگاهی به خونت دعوت کنی تا با بچه ت بازی کنن هم کم کم مهارتهای تعامل اجتماعی و رشد شخصیت رو توش ایجاد میکنی.

تو سایت ‌Balenj.com میتونین سوالتون رو بپرسین و جواب کاربرهای باتجربه نی نی سایت رو ببینین.