2777
2789
سلام دوستان. خواهرم دو ماهشه. رفته سونو دکتر گفته بچه رشد نکرده اصلا قلبش تشکیل نشده و باید سقط بشه. خواهرم یه پسر ۸ ساله داره که از روزی که فهمید بارداره بهش گفت. الان نگرانه که به پسرش چی بگه چون ممکنه خیلی لطمه ببینه. الان راهنمایی میخوام دوستان. ممنون ازتون.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران بچه نباشه اون کوچیکه زود فراموش میکنه میتونه بگه نی نی رفته پیش خدا قراره دوباره به زودی برگرده از این حرفا البته اگه بچش مثه بچه های الانی نباشه که تا ابنو گفت تمام راه های سقط رو بهش بگه😐😐😐
پیج فروش لباس دارم برای بانوان. http://Www.instagram.com/chico_shop2020
فقط حرف منو گوش کن مطمعنم که میگم این جور بچه ها که قلبشون تشکیل نشده اینا فوق العادن تشکیل خواهد شد تو رو خدا سقط نکنه این بچه باهوش ترین میشه صبر کنه جدی میگم ی نفر اینطوری شده بوده به گفته پزشک گوش نکرده سقط نکرده الان باهوش ترینه تو مدرسه بعدا اگه ببینی ان شاا.... دعام میکنی دعای خیرت واسه فرزندم برید حرف هیچکیو گوش ندید سقط نکنه دلیلش مفصله