2777
2789
عنوان

آموزش و پرورش و خلف وعده

240 بازدید | 20 پست

بنظرم آموزش و پرورش داره یه خلافی انجام میده، حق و ناحقی می کنه که تا الان چندین نوبت بر خلاف نظر خودش ، نتایج را در روز مقرر اعلام نکرده.

دلیلِ حالِ دلِ خوشِ همدیگه باشیم.هرکس به سرای من آید، آب و نانش دهم،از ایمانش نپرسم.

اموزش پرورش کلاااا بی نظمه خیلی ـ

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اموزش پرورش کلاااا بی نظمه خیلی ـ

دیه از بی نظمی گذشته. تو این ساختار چه دانش آموزانی میخاد تربیت کنه؟

دلیلِ حالِ دلِ خوشِ همدیگه باشیم.هرکس به سرای من آید، آب و نانش دهم،از ایمانش نپرسم.
دیه از بی نظمی گذشته. تو این ساختار چه دانش آموزانی میخاد تربیت کنه؟

متاسفانه ابدا سر حرفاشون نیستن 

برنامه مشخص ندارن 

معلوم نیست به قول شما چه خبره

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

چقدر تایپیک. نتایج آموزگاری قراره بیا. مگه؟

چندین نوبت تغییر دادن. به بهانه های مختلف، 

آخرین بار هم گفتن ۱۲ خرداد که خبری نشد

متاسفانه ابدا سر حرفاشون نیستن  برنامه مشخص ندارن  معلوم نیست به قول شما چه خبره

خب یکی باید بیاد قبل تربیت دانش آموز، مدیران سازمان رو تربیت کنه

خب یکی باید بیاد قبل تربیت دانش آموز، مدیران سازمان رو تربیت کنه

کاش حداقل یکم حفظ ظاهر میکردن به عنوان نهاد پرورش و تربیت 😑💔

خوب خوندی ؟نگران نباش اگر خودت فکر می‌کنی قبول میشی قبولی  منم معلمم انشالله همکار بشیم

خودم نه، اما دوستانم کلی استرس گرفتن، دیروز جنگل بودیم،مدام گوشی دستشون بود ،چک میکردن،

من در ساختار برده داری غیرانتفاعی هستم😄