2777
2789
دختر رو خودت فاز منفی نگیر این چه حرفیه اخه تو ب اندازه خودت کافی هستی  احساس ناکافی بودن به خ ...

خب هی مقایسه میکنن فلانی اینجوری فلانه بهمانه 

نمیدونن من چی میکشم از این مقایسه کردنشون چ حسی بم دست میده 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب هی مقایسه میکنن فلانی اینجوری فلانه بهمانه  نمیدونن من چی میکشم از این مقایسه کردنشون چ حسی ...

اهمیت نده

به حرف اسونه ها من خودمم سلیطه میشم وقتی یکی منو با یکی دیگه مقایسه میکنه دلم میخواد بگیرم همون فلانی رو خفش کنم🤦🏻‍♀

الان خیلی بهتر شدم

ببین راه خودتو برو هرچی ک فکر میکنی درسته انجام بده همون فلانی هم ی سری نقصا داره دیگه

روزی صد بار ب خودت بگو خفشو نزار مقایسه حالتو بد کنه👌🏻😄

الهییییی چقد بد چجور تصادف کردی زدی ب یکی؟ وای خسارت طرف  پدرت بجز کار پاره وقت با ماشین کاره ...

نه خودم باماشین خودم تصادف کردم منحرف سدم‌چی شد نمی‌دونم بابام بازنشسته است ماهی سه تومن حقوق به سختی با قرض وام این ماشین خریدم هنوزم بدهی داره دیگه فک نکنم ماشینی بشه خرید هزینه بیمارستان عمل درمان من کرایه تاکسی وصدای خواهر برادرم همه هست بیمه هم خیلی نمی‌ده نهایت بیست سی تومن که پول پارکینگ جرثقیلش اینا شد 

ما تو یه شهر کوچیکیم اصلا پیک موتوری هیچ معنایی نداره اینجا پناه برخدا ممنون از دلگرمیت گلم 

فدات بشم گلم الهی خدا حال دلتونو خوب کنه 

تنها کاری ازم برمیاد از ته دلم دعا میکنم انشالله یه معجزه ای تو زندگیت بشه  الان تو این شرایط از جایی ک فکرشو نمیکنی پول بیاد دست همسرت کار خوب پیدا کنه الهی زندگی پر از ارامش و ثروت وحال خوب داشته باشی 

همیشه این ایه رو بخون واسه رزق خوبه 

و من یتق الله یجعل له مخرجا و یرزقه من حیث لا یحتسب و من یتوکل عله الله فهو حسبهو ان الله بالق الامر قد جعل الله لکل شی قدرا    آیه دو و سه سوره طلاق همیشه از ته دلت بخونش 

سوره واقعه هم تو برگه بنویس بزار تو کیفت انشالله خدا رزق و روزیتونو زیاد کنه 

نه خودم باماشین خودم تصادف کردم منحرف سدم‌چی شد نمی‌دونم بابام بازنشسته است ماهی سه تومن حقوق به سخت ...

ماشینه مال خودت بود ؟ 

نمیدونم بخدا الهی همه چی خوب بشه 

تصادف دیگه حادثس ادم دست خودش که نیست 

هعیی خدا دلم گرفت

[QUOTE=294007365]فدات بشم گلم الهی خدا حال دلتونو خوب کنه  تنها کاری ازم برمیاد از ته دلم دعا میکنم انشالله یه ...[/QUOTممنون عزیزدلی واقعا از کامنتتانرزی مثبت گرفتم همچنین شما موفق و‌موید باشید 

ناراحتم از اینکه حس میکنم دیگه با همسرم مثل سابق گرم نیستیم. دوستم داره ها. اما انگار عادی هستیم برا ...

خب میدونی چقد فشار زندگی زیاده چقد هزینه هست ادم فکر وخیالش هزارتا جاس شاید ابرازش نکنه ولی تو زنشی حتما دوست داره سعی کن خودت بش نزدیک شی 

خودت مثل دوران نامزادیتون رفتار کن خودت بش بگو دوسش داری همین کارایی جزیی وکوچک اثرش بزرگه

فدات بشم گلم الهی خدا حال دلتونو خوب کنه  تنها کاری ازم برمیاد از ته دلم دعا میکنم انشالله یه ...

ممنون عزیز دلی چقد از کامنتت و از دعای خوبت انرژی مثبت گرفتم انشالله برگرده به خودتون که اینقد مهربونین 

ممنون عزیز دلی چقد از کامنتت و از دعای خوبت انرژی مثبت گرفتم انشالله برگرده به خودتون که اینقد مهربو ...

دورت بگردم من خاهر خوبم 

همه چی درست میشه اینروزاهم میگذره فقط حرفش میمونه 

سوره واقعه بنویس بزار تو کیفت جواب میده 

بعد نماز هم سه مرتبه صلوات بفرس 

بعد ایه دو و سه سوره طلاق ک نوشتم برات رو با حضور قلب بخون 

فداتبشم منم پاشم نماز بخونم دعاتم میکنم خاهرم💛

منم  دلیلش؟

دلیلش مشکل خواهرم هست داره جدا میشه،خواهرم یکی از زیباترین دخترهای فامیل بود خیییلی خواستگار داشت،علاوه بر زیبایی خیلی دختر خوب و صبوری هست ولی یه شوهر خیلی بد نصیبش شده واسش خیلی ناراحتم