2777
2789
ممنون عزیرم از ابراز هم دردیت ولی بخدا یک ماه کم نیس با دوتا بچه اینقد از این و اون بخاطر دوا و دکتر ...

میدونم بخدا میفهممت درکت میکنم الان ک تعریف میکنی اشک منم دراومد یاد خودمون افتادیم 

خداروزی رسونه الهی شوهرت زودتر خوب شه برگردین ب روال سابق 

کی گچشو باز میکنن؟ 

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨
اگه برگردی بازم کات میکنین ادمی ک بار اول بره مطمئن باش بار دوم و سوم و..تکرارش میکنه  هعیی ول ...

اره بر نمیگردم حرفی که فکرشو نمیکردم صاف توروم برگشت زد:)))))

دقیقا من واقعا ترس دارم حتی از خودم 

از اینی ک الان شدم 

قبلش داغون بودم یکسالو هفت ماه تونستم فراموش کنم حالا هم این:))))

خیلی حالم بده😄

تو حالت چطوره؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشین ندااااریم😪😪

خب چاره ای نیس دیگه سعی کنین تو خونه خوش باشین همین که کنار همسر وبچهات زندگی ارومی داری همینکه سالمین خداروشکر 

انشالله فرجی بشه و ماشین دار شین خودتو ناراحت نکن میگذره 

چیکار کردی؟  

با ماشین بابام هیچ وقت دانشگاه نمی‌رفتم همیشه خط منت دوستان اینا بعد شهرخونمون تا دانشگاهمون یه ساعت راه منم بین همه همکلاسی هام ماشین نداشتم باااجازه مامانم رسما خر شدم برداشتم بردم تو راه تصادف کردم خودم ماشین داغون شدیم خودم به جهنم ماشین ازبین رفت خسارتش حرف حدیثا نداشتن ماشین از دست دادن کاره پاروقتمو امتخانا همه زندگیم باهم شد روزای سختی دارم میگذرونم خیلی سخت سلامتیم که کلا یادم رفته 

میدونم بخدا میفهممت درکت میکنم الان ک تعریف میکنی اشک منم دراومد یاد خودمون افتادیم  خداروزی ر ...

فدای دل مهربونت بشم گفتی گریه منم گریم گرف یک‌ماه تو گچ‌بود تازه باز کر. ولی تا کار کنهو پول بیاد دستمون ژول میکشه دخترمم که نمیتونه منتظر بمونه بچس حالیش نیس نداری که 

اره بر نمیگردم حرفی که فکرشو نمیکردم صاف توروم برگشت زد:))))) دقیقا من واقعا ترس دارم حتی از خودم&n ...

چی بهت گفت؟ 

اولیو ک تونستی فراموش کنی 

اینم بیخیالش شو لیاقت نداره 

من حالم بده احساس میکنم زندگیم بیمعنیه کلا بود و نبودم مهم نیس برای هیچکی مهم نیستم 

فدای دل مهربونت بشم گفتی گریه منم گریم گرف یک‌ماه تو گچ‌بود تازه باز کر. ولی تا کار کنهو پول بیاد دس ...

شیر خودتو نمیخوره ؟

چند ماهس ؟

فدای دل مهربونت بشم گفتی گریه منم گریم گرف یک‌ماه تو گچ‌بود تازه باز کر. ولی تا کار کنهو پول بیاد دس ...

موتوری چیزی دارین؟ بره پیک موتوری اینروزا زیاد کار هست پیک واینجور چیزا 

همسرتون نمیتونی از دوستش یا اشنایی 

(بجز اونایی ک قبلنا ازشون قرض گرفتین ) 

یه تومن قرض بگیره فعلا برای گذروندن زندگی و شیر بچه 

تا یکاری پیدا کنه 

چی بهت گفت؟  اولیو ک تونستی فراموش کنی  اینم بیخیالش شو لیاقت نداره  من حالم بد ...

مرتب درمورد خانواده هامون و زنای فامیل و مرداشون اشپزی خونه داری زن و مرد همچی باهام حرف میزد میگفت کیس عالیی هستی 

ی شب بهش گفتم من الان میگم هدفت چیه از رابطه گفت منظورت اینه ازدواج کنیم گفتم اره گفت ن من ازدواجی نیستمو فلان بعدها اگ احساس کنم بخدا میام خواستگاریت گفتم برو بابا مگ الکیه رو شاید با من حرف نزن و سوختم با این حرفش ک گفت اگ خواستگار خوب داشتی تا ۲سال دیگ ازدواج کن باهاش!!!ولی بیا به رابطمون ادامه بدیم گفتم منو برسون در خونه تو انقد بیشرفی ک اینو بمن میگی و پیاده شدم

فراموش میشه اما چرا من چرا هردفعه من مگه من قلب ندارم احساس ندارم؟🙂

با ماشین بابام هیچ وقت دانشگاه نمی‌رفتم همیشه خط منت دوستان اینا بعد شهرخونمون تا دانشگاهمون یه ساعت ...

الهییییی چقد بد چجور تصادف کردی زدی ب یکی؟

وای خسارت طرف 

پدرت بجز کار پاره وقت با ماشین کاره دیگه ای هم داره؟ 

چی بهت گفت؟  اولیو ک تونستی فراموش کنی  اینم بیخیالش شو لیاقت نداره  من حالم بد ...

دختر رو خودت فاز منفی نگیر این چه حرفیه اخه تو ب اندازه خودت کافی هستی 

احساس ناکافی بودن به خودت نده بیخیال بقیه مثلا بقیه برا ما چه گهی خوردن

اول و اخرش فقط خودتی و بس

مرتب درمورد خانواده هامون و زنای فامیل و مرداشون اشپزی خونه داری زن و مرد همچی باهام حرف میزد میگفت ...

عزیزم اینکه خودش داره میگه بی غیرته میگه قصدش اردواج نیست 

میخاد باهات وقت بگذرونه عوضیه توروخدا مراقب خودت باش و خودتو از اون نجات بده 

مطمئن باش هیچ خیری ازش بهت نمیرسه 

موتوری چیزی دارین؟ بره پیک موتوری اینروزا زیاد کار هست پیک واینجور چیزا  همسرتون نمیتونی از ...

ما تو یه شهر کوچیکیم اصلا پیک موتوری هیچ معنایی نداره اینجا پناه برخدا ممنون از دلگرمیت گلم