135nazzzi مدیر استارتر عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 822 عنوان هرچه میخواهد دل تنگت بگو 126 بازدید | 23 پست هرچی تو دلت گیر کرده و نمیتونی راجبش باکسی حرف بزنی و بگو.... بِسم الله الّرحمن الّرحیم اللّهم صل علی محّمد وآل محّمدوعجل فرجهم 💚 1402/03/13 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تنهای_تنهام0 عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 1524 یه حس عجیب دارم حسی شبیه به داد زدن تو عمق آب صد نامه فرستادم صد راه نشان دادم یا راه نمیدانی یا نامه نمیخوانی🌄
01370ati عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 2070 همه چی خوبه ولی من ناراحتم خستم نمیدونم چرا😔 میشه دعا کنید منم دوباره مادربشم بچه سالم و صالح ان شالله
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10398 دل شده یک کاسه خون....به لبم داغ جنون....نرو با دیگری....لای لالا لای لای لالالا...لالا لای لای لالا 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
ابر_و_بارون عضویت: 1402/03/12 تعداد پست: 3907 امشب دوستم بلند جلو همه یه چیزی گفت که آبروم رفت خیلی بد شد اعصابم خورده 🤦🏻♀️
یک_عدد_خسته عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3286 کاش بعضی کاربرا میفهمیدن ما دهه هشتادیا هم آدمیم و انقدر تحقیر نکنن🥺🥀 با افتخار تورکم♡
dokhtarpastili عضویت: 1402/03/13 تعداد پست: 15157 یه سوال از خودم دارم اونم اینکه چرا؟ اگه خدا بخواد میشه 😍😘
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10398 یه سوال از خودم دارم اونم اینکه چرا؟ واقعا چرا؟منم باورم نمیشه بعد چند سال 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 20576 ازبچگی تاالان خییییییییلی عذابم دادن ازسه سالگی ی بابای شمر دارم و ی نامادری پست فطرت و ی مامان بیخیال وبیشعور ک بعد۲۰سال پیداش کردم اخرش گفت تو بخاطر مال واموال من اومدی سراغم الان دوماهی میشه قطع رابطه کردم ب امیداینکه ازدست بابام خلاص شم ازدواج کردم ک شوهرمم ازاونا بدترشد مصرف کننده بی عرضه بی لیاقت ۸ساله ن مسافرت بردتم ن خونه ن ماشین ن حتی بچه ندارم دریک کلام ازبچگی تاالان حسرت همه چییییییی ب دلم مونده خستم😔😔😔😔🖤🖤🖤🖤🖤🖤 امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10398 کاش بعضی کاربرا میفهمیدن ما دهه هشتادیا هم آدمیم و انقدر تحقیر نکنن🥺🥀 عزیزدلی شما،کی تحقیرت کرد بگو فقط اسم بده جنازشو تحویل بگیر 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘