2777
2789

مثلا ما روزی 5باربهم زنگ می‌زنیم و تا به حال شده 1ساعت هم حرف بزنیم 

هرسه تاکنون به هم دیگه زنگ می‌زنیم 

البته من و خواهر اولیم بیشتر باهم صحبت میکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با یکی از خواهرام از صبح که پامیشیم پیام میدیم تا شب 

بعد اگه صبح پیام بدیم تا شب خبری از یکیمون نشه یهو اون یکی پیام میده کجایی،خیلی وقته خبری ازت نیس،داری چیکار میکنی

فقط 32 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
با یکی از خواهرام از صبح که پامیشیم پیام میدیم تا شب  بعد اگه صبح پیام بدیم تا شب خبری از یکیم ...

اره خواهر بزرگم میگه با شوهرم همیشه میگیم اگر یه روزمن  دیرتر زنگ بزنم نگران میشن میگن یعنی کجاست چه خبره

ماهم زیاد حرف میزنیم ولی نه دراین حد

احساس میکنم مکالمه بیش ازحد باشه دیگه حرفا تموم میشه میشینن حرفای خصوصی زن و شوهریشونم میگن بهم😐

یـه رفتــارایـی ازم  سـر میـزنـه که اگه یه روزقبلـش  بهـم  بگن که قـراره همچین  کاری  کنی: میگم  نه بــابــادیـگه انقـدرم اســـکل  نیـستــم😕😕
کاش منم خواهر داشتم😔😔😔

منم دارم بود ونبودش هیچ فرقی نمیکنه ، باهمه دوست میشه صمیمی میشه ،ساعت ها با یکی از دوستاش ویدئو کال 

اما بامن که خواهرشم سرد برخورد میکنه 

منم دیگه نسبت بهش سرد شدم