2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 31 پست
حق داری به شوهرت بگو خواهرش جنبه نداره. حداقل میخواست بزنه میزد تو سر شوهرت

خود شوهرمم ناراحت شد

فقط به خاطر این که بزرگتره هیچی نگفت

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به بچه اش خورده اونم مادره ناراحت شده خواسته برادرش اولین و اخرین بارش باشه خب وقتی ضربه بطری درد ...

من به خاطر این ناراحت شدم که اصلا من تو شوخیشون نبودم

نمیگم دردم گرفت میگم براچی طرف من پرت کنه

میزد تو سر داداشش

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
اونم حتما پرت کرده و به شما خورده

ن اتفاقا زد 

شوهرم که گفت چرا به این میزنی گفت میخواستم بدونی بچه اودمو که میزنن چقدر درد داره😑

دقیقا تازه چون دید ناراحت شدم میگه تقصیر توعه..اگه بچت دنبا میومد الان بهش میزدم نه به شکم تو😒 ...

وای خدا  چه ادمایی.به راه راست هدایتشون کن

دراین درگَه که گَه گَه کَه کُه و کُه کَه شود ناگه ز امروزت مشو غره که از فردا نه ای اگه
چه عمه ای بشه ایشوووون

🤣

از الان لج کرده باهاش

اول که فهمید باردارم تبریک نگفتن هیچکدوم از خواهرشوهرام

الانم بارداری مو از همه قائم کرده

هرکی میپرسه میگه نه بچه میخواد چیکار😶

یا هرچی دکتر و سونوگرفی میرم نمیپرسه که مثلا دکتر چی

گفت 

یا وقتایی کا درد دارم که به گسی دارم میگم فلان جام درد میکنه گوش هاشو میزنه به کری

امشبم که اینحوری

من به خاطر این ناراحت شدم که اصلا من تو شوخیشون نبودم نمیگم دردم گرفت میگم براچی طرف من پرت کنه می ...

بخاطر تو نزده ،میگی زده به شکمت،منظورش بچه برادرش بوده نه تو،در کل کار همتون اشتباه بود،شوخی هم حدی داره

وای خدا  چه ادمایی.به راه راست هدایتشون کن

نمیکنه😂

🤣 از الان لج کرده باهاش اول که فهمید باردارم تبریک نگفتن هیچکدوم از خواهرشوهرام الانم بارداری مو ...

اوووو این خواهر شوهر منه. یکبار نپرسید بچه چه خبر. ی ذره ذوق. یکم احساس هیچی. الانم باهامون قهره

بخاطر تو نزده ،میگی زده به شکمت،منظورش بچه برادرش بوده نه تو،در کل کار همتون اشتباه بود،شوخی هم حدی ...

خوب اصلا شوخیشون به من ربطی نداشت

شما یکی اینجوری باهاتون رفتار کنه

همینجوری ریلکس واکنش نشون میدید؟

یا فقط برا بقیه اینجوری نظر میدید؟

به نظرم خطرناکه زدن تو شکم خانوم باردار

منم یه سقط داشتم الان براهمون شوهرم خیلی حساسه

حتی تو خواب یه موقع بیشتر تکون میخورم از خواب پا میشه که چیشده

اینم چون میدونه شوهرم چقدر حساسه اینجوری میکنه😏

چون واقعا تا حالا خیلی شده شوهرم با دخترش کشتی گرفته یا اذیتش کرده..چرا قبلا اینجوری نکرد

خوب اصلا شوخیشون به من ربطی نداشت شما یکی اینجوری باهاتون رفتار کنه همینجوری ریلکس واکنش نشون میدی ...

من خودم دختر دارم یکی بزنتش حتی به شوخی تیکه پارش میکنم!چون تنهایی و به سختی و تو غربت حتی بدون همسرم تک و تنها بزرگش کردم و رو دخترم خیلی حساسم.حتی با طرف قطع رابطه میکنم.

راستش من بیشتر از کار شوهرت بدم.

اوووو این خواهر شوهر منه. یکبار نپرسید بچه چه خبر. ی ذره ذوق. یکم احساس هیچی. الانم باهامون قهره

دقیقا

بازم خواهرشوهر کوچیکم بهتره 

حداقل امروز ازم پرسید دوست داری بچت چی باشه😂

ولی این نه ..حتی به رو خودش نمیاره که من باردارم

جتی تا دوهفته بهد از این که فهمیده بود باردارم باهام قهر بود😑😑😑😑

بدون دلیل...حتی تا الان نمیدونم براچی قهر کرده بود

من که از خدامه قهر باشه

من خودم دختر دارم یکی بزنتش حتی به شوخی تیکه پارش میکنم!چون تنهایی و به سختی و تو غربت حتی بدون همسر ...

میگم گلم اونجوری نبود که بگی بچش دردش اومد دخترش ماشالله ۹ سالشه اگه دردش میومد یه چیزی به داییش میگفت تازه خندید

انقدر که به سرکول شوهرم بالا میره و باهاش دعوا میکنه و کشتی میگره که نگو

منم نمیگم نباید ناراحت میشد

من خودم از این ناراحت شدم که اصلا طرف حسابش من نبودم که اینجوری کرد