2777
2789
عنوان

گیسوام. سوال در مورد فولیک اسید 5 😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 99 پست
آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم سونو هم دادم 1 فولیکول 10 سمت راست 1 فولیکول 11 سمت چپ داشتم فقط گفت واسه رشد فولیکول ویتامین ای بخور چون اونموقع سونو رو تو سیکل اصلی ندادم گفتم بخاطر این کم نشون داده پس ای نمیخورم چون ضرر میرسونه به کبد
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی میکنی ب خدا بعد مث من تو گل نمونی....بی دلیل 8ماه منتظرم....البته اگه نخوای صددرصد همون ماه اول میشی

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

یکتا ایشاللهبهانه جون من هم شرایطشو دارم هم میترسم از انتظارو و...
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اره،من بار اول باردار شده بودم دکتر 5 داد بعد ازاینکه سقط شد گفت 5نخور 1داد تا باردار بشم،باردار شدم تا هفته 15 پنج داد حتما یچیزی هست که میگن،قیمتی هم نداره عزیزم 1بخر بهتره،دکتر هم بری 1میده
❤اومدی تا بره فصل دیوونگی🌼شدی آرامش کل این زندگی❤