2777
2789
عنوان

قرض دادن لباس

996 بازدید | 56 پست

بچها بیاین

یکی از اقوام نزدیک ما عروسی دعوت بود بعد کت شلوار شوهرم رو میخاس حرفش رو انداخت

منم گفتم اخه کت شلوار دامادی شوهرم بوده و اصلا شوهرم اونو نپوشیده اونام انگار بدشون اومد

به خاطر یه سری چیزا نتونسیم عروسی بگیریم و شوهرم کت شلوار عروسی رو نپوشیده

فکرم درگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خوبی کردی، هزارتا مریضی پوستی هست چرا ادم باید واسه وسایل شخصی کسی رو‌بزنه، بعدم کسی کت شلوار نداره اگه میتونه بخره اگه نمیتونه با همون لباس های خودش بره، چ اصراریه آدم خودشو‌ چیزی ک نیست جا بزنه.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
حتی ادم نزدیک؟ اخه اون ادم این حرفم رو ب روم اورد‌ . منم بعد چندروز فکرم درگیر شد

اره حتی مامانم

از وقتیم ازدواج کردم ب خونواده شوهرم گفتم

چ لباس چ وسیله ن میدم ن میگیرم

نذار از تماشای سقوطت لذت ببرن !پرواز کن : )🕊

منم نه چیزی به کسی امانت میدم و نه امانت میگیرم

خیلی راحت میتونیم با وسایل خودمون زندگیو بچرخونیم چرا اخه قرض بگیریم که چی بشه؟ تو یه جمعی فکرکنن لباسامون زیاده؟ مگه ارزش ما به تعداد لباسمونه! 

چون نو بوده و... خب کلا جداست

ولی من یکی دوبار لباس به یکی دو نفر که کاملا میشناسم و نزدیکن دادم ...

خدایی هربار میدن اتوشویی و کاور کشیده میارن برام ...

ولی یه بار میز عسلی های جلو مبلیم رو دادم به یکی از همسایه هامون که یکی از فامیل هامون میشه...

باورتون نمیشه رد انگشت هاشون که چسبوک بود رو میز افتاده بود ...

یعنی یه دستمال کاغذی نکشیده بودن رو میز

هیچ وقت لباس ب کسی ندید. یه دس کت وشلوار داشتم عید خریدم فقط یکبار پوشیدم دوستم چندروز پیش اومد قرضشون گرفت گفت عروسی داریم.

دیروزپیام داد گفت خاستم اتوش کنم سوخته شلوارش.

انقدر ناراحت شدم اصلا موندم چی بگم. گفتم اشکال نداره بیخیال. اونم خیلی عذرخواهی کرد گفت ازکجا خریدی عینشو میرم برات میخرم ولی فقط تعارف الکی بود!

کار خوبی کردی، هزارتا مریضی پوستی هست چرا ادم باید واسه وسایل شخصی کسی رو‌بزنه، بعدم کسی کت شلوار ند ...

عزیزم میسا بگی  چه بیماری هایی پوستی ممکنه از طریق لباس سرایت کنه؟

برای سلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان(عج) صلوات بفرستید .الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم