2777
2789
عنوان

لاغری سریع

135 بازدید | 14 پست

کیا درباره رژیم آب درمانی (روزه آب)میدونن؟

اگر گرفتین نتیجه ام گرفتین اینجا بگین میخوام بگیرم ولی میخوام یکی باشه گرفته باشه یکم انگیزه بده بهم 

ممنون میشم راهنمایی کنید .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقل در کجای بدن پنهان شده؟؟؟؟؟ شما وقتی اب میخوری تمام نیاز های بدن رو تحریم میکنی  این رژیم ...

به بن بست بخوری همین میشه

من از بس رژیم گرفتم خسته شدم من ۶۰ خورده ای ۷۰ کیلو بودم با قد ۱۵۵ ولی الان خودمو رسوندم ۵۲ یا ۵۳ میخوام برسم به ۴۰ دیگ تثبیت بگیرم ولی با هیچ رژیمی کم‌ نمیشمممممم متخصص تغذیه ام ک نگم برات انقد هزینه کردم خسته شدم و فقد آب درمانی مونده راه دیگه ای ندارم

به بن بست بخوری همین میشه من از بس رژیم گرفتم خسته شدم من ۶۰ خورده ای ۷۰ کیلو بودم با قد ۱۵۵ ولی ال ...

خیلی سخته من دوروزگرفتم کل بدنم لرزش شدید مریض شدم..میدونستی گرسنگی باعث مرگ هم میشه رژیم سختیه چرارژیم کتونمیگیری اصلاگرسنگی نمیکشی و راحت لاغرمیشی 

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍
خیلی سخته من دوروزگرفتم کل بدنم لرزش شدید مریض شدم..میدونستی گرسنگی باعث مرگ هم میشه رژیم سختیه چرار ...

کتو گرفتم صورت و بدنم ریخت بیرون ولی خب آب درمانی ی دوره ۷ روزه گرفتم اوکی بودم الان میخوام بگیرم اراده ندارم