2777
2789
چشم  نگفتی نظرتوها😂😂

ببین ما همه چیزو در حد حواس پنج گانه مون میتونیم درک کنیم ، مثلا یا باید ببینیم یا بشنویم یا لمس کنیم و ... 

اگه غیر این باشه باورش برامون سخت میشه ، ولی دلیل بر وجود داشتنشون نیست ، یسری موجودات دیگه هستن که از انرژی هستن ولی ما نمیتونیم ببینیمشون ، مثلا تو الان آنتن تلوزیونتون کلی سیگنال مختلف از سراسر دنیا دریافت میکنه ، ولی تو خود سیگنال و نمیتونی ببینی ، موجودات غیر ارگانیک هم از محدود درک جسم انسان خارج هستن

مرگ تعصب تولد اخلاق است ..
عزیزم ما ادما خودمون منشا آسیب رسوندن بهمیم چ برسه چیزای دیگ 

میدونم ولی از لحاظ دیگه ای گفتم😂

انسان ها با اراده خودشون اسیب میرسونن ولی اون موجودات با توجه به افسانه ها بدون اختیار انجام میدن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم ولی از لحاظ دیگه ای گفتم😂 انسان ها با اراده خودشون اسیب میرسونن ولی اون موجودات با توجه به ...

فهمیستم😁😂

اره ولی خب بعضی از اون هام قدرت تفکر دارن و میدونن دارن چیکار میکنن راستش تو نت هم سرچ زدم دروغو راستش 

ب نظر خودم اوناهم وجود داشتن مثل دایناسورا 

شایدم ن 

😂😂جوو رمان مارو گرفته ول نمیکنه 

ببین ما همه چیزو در حد حواس پنج گانه مون میتونیم درک کنیم ، مثلا یا باید ببینیم یا بشنویم یا لمس کنی ...

جواب خوبی بود👌👍 

اگه باشنم... 

عین خیلی موجودات دیگ دارن بر خودشون زندگی میکنن و ما نمیتونیم ببینیمشون همونطور ک گفتی 

جواب خوبی بود👌👍  اگه باشنم...  عین خیلی موجودات دیگ دارن بر خودشون زندگی میکنن و ...

کره زمین در برابر عالم هستی مثل ی دونه شن تویه ی کویره ، میلیارد ها کهکشان وجود داره که هر کدومش چند میلیارد ستاره داره ، و هر ستاره خودش ی منظومه هست که چندتا سیاره دورش میچرخن و توی هر سیاره امکان حیات وجود داره

مرگ تعصب تولد اخلاق است ..