2777
2789
عنوان

دزد

101 بازدید | 8 پست

واقعا چجوری دزدا دلشون میاد دزدی کنن؟؟؟

چطور میتونن روزیه یه نفرو به مفت بردارن و ببرن؟

گوشی بابامو عیدی زدن ازمون چقد سوختیم امروز از مغازه ای ک خودم ب سختی تونستم راش بندازم دوتیکه جنسمو دزدیدنن اون ۲۰۰خورده ک ازم بردن چندتاجنس باید بفروشم تا اون ب جاش دربیاد...واقعا چطور میتونن با وجدان خودشون کنار بیان،،،ازعاقبت کارشون نمیترسن یعنی

هعیی

I love kdrama and kpop💖⟭⟬ ❼

وجدان ندارن خواهر 

عربستان ملت موقع اذان مغازه هاشونو ول میکنن ب امون خدا میرن نماز. ن قفلی ن بندی ... چرا ؟؟ 

چون اونجا دست کسی ک دزدی کنه رو قطع میکنند . اون وقت اینجا الی ماشاالله دزد داریم ک مال طرفو جلو چشم خودش از تو دست خودش می دزدن و می برن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وجدان ندارن خواهر   عربستان ملت موقع اذان مغازه هاشونو ول میکنن ب امون خدا میرن نماز. ...

والا بخدا اعتراضم نمیتونی کنی از ترس اینکه نزنن بکشنت

الان خیلی از سایت های فروش اینترنتی هم‌دزد شدن من جدیدن سه و نیم میلیونم را باختم دزد در روز روشن ...

خرید اینترنتی واقعا ترسناکه هیچوقت نتونستم اعتمادکنم

مال شما خوبه مال ما کولر مونو از جلو چشم مون دزدید

میدونم بدتر ازایناشم مامانم تعریف کرد ولی واقعا دل ادم میشکنه که طرف آدمو گاگول فرض میکنه و ازت میبره...واقعا دنیای بدی شده

والا بخدا اعتراضم نمیتونی کنی از ترس اینکه نزنن بکشنت

دقیقا گوشی شوهرمو زدن. گفتم یه مقاومتی میکردی ....

گفت مقاومت میکردم یا هلم میدادن سرمو میزدن تو جدول می کشتنم یا چاقو می کشیدن .منم ول کردم ببرن