2777
2789
عنوان

جاریم...

86 بازدید | 7 پست

خانما جاریم منو پاگشا نکرده

حتی مسافرت میریم شهرشون دعوتمون نمیکنه

روز 2 عید برادرا جمع شدن رفتن گردش به همسرم نگفتن 

ولی وقتی شوهرم تنها میره اون شهر دعوتش میکنه گرم میگیره و.. 

منم اجازه نمیدم شوهرم بره. میگم چرا باهم بودنی دعوت نمیکنه، حتی پاگشا نکرد و... 

اشتباس؟

شوهر عمه اش فوت کرد زنگ زدم تسلیت گفتم بعدش مادربزرگ من فوت کرد زنگ نزد. بعذ یکماه عموش فوت کرد من باز زنگ زدم برای تسلیت. ولی همه جا نشسته گفته فلانی تسلیت نگفته ومنم حقیقت رو به مادرشوهرم گفتم. 

اصلااا ن پیشش میشنم ن حرف میزنم ن دیگه ارتباطی میگیرم چون انسان لو لولیه. و با کاراش اینا رو نشون داده. اما اوایل اخیلی بهش احترام میذاشتم.

گر نباشد هردو عالم، گو مباش، باتوام تنها خوش است... 🌼

شوهر عمه جاریت فوت کرد زنگ زدی تسلیت گفتی؟ نیازی نبود اخه، عزیزم هر جور باهات رفتار می‌کنه همون جور رفتار کن ، زنگ نمیزنه تو هم زنگ نزن ، کار خوبی میکنی نمیزاری همسرت تنها بره خونشون ، 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی یه بار بی محلی دیدی دیگه این روند و ادامه نباید میدادی توام جوری رفتار کن که وجود نداره اون الا ...

من الان ابدا ارتباطی باهاش ندارم و حتی نزدیکش نمیشم. 

ولی الان زور داره برام تا شوهرمو تنها دیده دعوت کرده و کرم ریخته

منم به همسرم گفتم نره اونم پذیرفت

میخام ببینم این اشتباهه؟ 

شوهر عمه جاریت فوت کرد زنگ زدی تسلیت گفتی؟ نیازی نبود اخه، عزیزم هر جور باهات رفتار می‌کنه همون جور ...

اون اوایل بود که شناختی ازش نداشتم

الان اشتباه کردم نذاشتم بره؟ 

چون فقط منتظره شوهرمو تنها گیر بیاره احترام بزاره و...