2777
2789
عنوان

بنظر تون بهش پیام بدم؟

260 بازدید | 33 پست

سلام میدونم طولانیه، ممنون میشم وقت بزارین و همه رو بخونین🙏

چند سالی هست همکلاسی دانشگاهمه، یکسال میشه که کم و بیش میشناسمش.

یمدت خیلی صمیمی بودیم و حرف میزدیم، گاهی تا ۴ یا ۴ و نیم صبح هم باهم چت میکردیم و بهم از مشکلاتم میگفتم و اونم خیلی مهربون به حرفام گوش میداد، و من بهش حس پیدا کردم، احساس کردم اونم نسبت به من بی میل نیست.

گذشت و همین ترم اخری سر یه قضیه ای ازش خداحافظی کردم، البته چند باز اخری که همو دیدیم هیچ حرفی رد و بدل نشد (شاید یجاهایی سعی کردم باهاش رو به رو نشم) و همون خداحافظیه صحبت اخر مون بود. و یه ترم هم مرخصی گرفتم، الان ۴ یا ۵ ماهه ندیدیم هم رو و پیامی هم ندادیم.

اینم بگم که اصلا بحث دلخور شدن و اینا نبوده صرفا فقط نتونستم بیام دانشگاه اون ترمه رو.

حالا چند وقتیه خیلی ذهنم درگیرشه، میدونم شماره مو سیو داره، استوری مو ولی سین نمیکنه

شما بگین، اینکه شماره منو هنوز داره دلیل میشه امیدوار باشم به اینکه بهم گهگاهی فکر کنه یا پروفایلم رو چک کنه؟

بنظرتون دوباره بهش پیام بدم؟ این چیزی هست که خودشم بخواد؟

خیلی پیچیده است شناخت دخترا، نمیدونم چکار کنم دلم واقعا براش تنگ شده

بهش پیام بده و احوالش و‌ جویا شو

سرد برخورد کرد برای همیشه فراموشش کن

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب معلومه که ازت ناراحته چون شما ول کردی رفتی 

ثبات نداره تصمیمتون.

پیام بدید و توضیح بدید بخاطر این مدت غیبت تون. 

دلیلی که قانع کننده باشه. 

بعدشم اگه پیام دادید لطفا مرد باشید و بمونید و بسازید با هم 

نه اینکه دوباره خدافظی کنید و برید که برید. 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!  
خب معلومه که ازت ناراحته چون شما ول کردی رفتی  ثبات نداره تصمیمتون. پیام بدید و توضیح بدید بخ ...

نه اصلا قضیه رابطه ای به اون صورت نبوده، خودشم اصرار داشت که ما چیزی فراتر از همکلاسی نیستیم، منم تاییدش میکردم.

واقعا اینطوری نبوده!

از همین میترسم مثل شما فکر کنه

بعضی پسرا دلیل غرورشون  نمیفهمم خب بهش پیام بده یه نفر به خاطر غرورش میدونم به من پیام نمیده منم دیگه قیدش زدم

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 
نه اصلا قضیه رابطه ای به اون صورت نبوده، خودشم اصرار داشت که ما چیزی فراتر از همکلاسی نیستیم، منم تا ...

خب بهش پیام بدید 

نامزدم منم مغروره الان یه هفته قهریم یه سراغ منو نگرفته 

متنفرم از مردا اصلا 😑😐😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

چرا اینطورین شماها 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی،صفر میشی!