2777
2789
عنوان

راز سلامتی موهای دخترم

802 بازدید | 26 پست

عکس تاپیک قبل هست

قبل از حمام رفتن سرکه سیب اسپری میکنم براش یه ساعت بعد میره حموم 

داخل حمام هم فقط شامپو بچه و صابون پیچ میزنم براش 

بعد قبل از آبکشی روغن بادام و یا روغن زیتون ناخالص میزنم و با آب گرم آبکشی میکنه 

اینطور اصلا موخوره نمیزنه

بعد با روسری نخی میبنده تا خشک بشه 

سشوارم واتو مو هم سالی ماهی برلی جشنی چیزی 

اصلا هم بافت محکم نمیزنم براش 

موهاشو فقط با نخ میبندم و با کش موی دور پارچه 

کش موها را موخوره ای میکنه

البته جلوش چتریه خیلی نازه وگرنه موهاش خیلی پر هست و برای اینکه کشیده نشه جلوش را کوتاه کردم

اگه عکسش را کامل بزارم شناسایی میشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا حفظش کنه منم 2 تا دختر کوچولو دارم جفتشون موهاشون بالاش صاف پاییناش فرفری

نه دخترم موهاش اینقدر لخته که همه فکر میکنن کراتینه کرده

اینجا بعد سه روز که بافت ریز زده موهاشو باز کرده

خدا گل دخترات را حفظ کنه عزیزم

وای خدا چ موهای نازس داره الهی عروسش کنی و خوشبختیشو ببینی، بر چشم خوب رحمت🧿❤😘

فقط عزیزم صابون پیچ چیه و کجا میشه تهیه کرد؟

چرا روغن زیتون ناخالص؟ یعنی روغن اصلیش گرفته نشده؟

از روشتون خیلی خوشم اومد و جالب بود برام ولی فکر نکنم این روش برای موهای دکلره و آسیب دیده جواب بده

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
وای خدا چ موهای نازس داره الهی عروسش کنی و خوشبختیشو ببینی، بر چشم خوب رحمت🧿❤😘 فقط عزیزم صابون پی ...

ممنون عزیزم 🌹

صابون پیچ سنتیه از عطاری بخر

روغن هم زیتون اصل ناخالصه 

من از دوستم که باغ زیتون داره میخرم

وای خدا چ موهای نازس داره الهی عروسش کنی و خوشبختیشو ببینی، بر چشم خوب رحمت🧿❤😘 فقط عزیزم صابون پی ...

شروع کنید خوبه 

من موهامو دکلره میزنم اصلا آسیب نمیبینه 

شاید  چون اصلا کرم مو یا ژل یا حتی اتو نمیزنم 

وقای دکلره میزنم انگار موهام مصنوعی میشه

شروع کنید خوبه  من موهامو دکلره میزنم اصلا آسیب نمیبینه  شاید  چون اصلا کرم مو یا ژ ...

یکی از بهترین تاپیک هایی بود ک دیدم، بی نهایت ممنونم ک تجربه ی خوبتون رو در اختیار ما گذاشتید عزیزدل🙏🏼❤

فردا حتما صابون رو میخرم، روغن ناخالص دارم از فردا طبق تجربه ی شما پیش میرم و خیلی براتون دعا میکنم، مطمعنم اگر انجام بدیم نتیجه ی خوبی میگیریم...

بی نهایت ممنونم بابت توضیح کاملتون فداتشم، الهی صد و بیست سال سایه ی امنتون چتر روزگارِ دختر قشنگتون باشه❤

عــاشـق هموطنام هستم، با دردشون درد میکشم و با لبخندشون از ته دل شاد میشم. الهی همتون حال دلتون خوب، لبتون خندون، دلتون شاد، زندگیتون پُربرکت و عاقبتتون بخیر باشه. هموطنِ عزیز و دوست داشتنیِ من، اگر امضای منو خوندی همیشه یادت باشه خیلی دوستت دارم🙏🏼❤
یکی از بهترین تاپیک هایی بود ک دیدم، بی نهایت ممنونم ک تجربه ی خوبتون رو در اختیار ما گذاشتید عزیزدل ...

ممنون نازنینم

امیدوارم به نتیجه دلخواهتون برسید 🤲😍

خیلی لطف کردید😘