2777
2789

ممنون میشم از تجربتون ...عوارض...دلایل...هزینه ها ...دکتر بگید اگه تجربه ای دارید

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا
سلام  منم دنبال دکتری هستم که با لاپاراسکوپی رحمم رو خارج کنه

تاپیک فیبروم که درباره دکتر آصف جاه هست خوندید؟

پیش از تو خامان دگر در جوش دیگ این جهان     بس برتپیدند و نشد درمان نبود الا رضا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شخصیم اینه اگر قصد بارداری نداری و َرایطت ضروریه بردار.اتفاق خاصی نمیافته اگر تخمدانهات باقی بمونن.اگر احیانا باید تخمدانهاتم برداری علائم یائسگی داری بسته ب خانوادت ببین چجوری بودن همونجور میشی من خودم ۲۸ سالگی برداشتم مجردبودم و هستم.بچه ندارم.تخمدانهامو برداشتن با ورزش روزانه حالم خوبه و سالمم

عزیزم اول باید مطمئن بشی که این تنها راه درمانه بعد بسته به وضعیتت نوع جراحی رو مشخص میکنن برای این مورد باید بری پیش یه دکتری که فلوشیپ لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی داره تو تهران دکتر بنفشه تاج بخش رو میشناسم که فوق العاده دکتر خوبیه مطبش رو به روی بیمارستان دی هست

نظر شخصیم اینه اگر قصد بارداری نداری و َرایطت ضروریه بردار.اتفاق خاصی نمیافته اگر تخمدانهات باقی بمو ...

سلام عزیزم. شما با لاپاراسکوپی عمل کردید؟ الان مشکلی ندارید؟ منم ۴۰ سالمه دکتر گفته باید رحم و تخمدان رو بردارم خیلی ناراحتم و نگران عوارضش هستم.

تاپیک فیبروم که درباره دکتر آصف جاه هست خوندید؟

سلام عزیزم.تاپیکتون رو درباره ی عملتون خوندم.البته من فیبروم دارم.می خواستم بپرسم پروسه ویزیت با آصف جاه و عملتون چقدر طول کشید؟ من الان چهارماهه پیش پرشک‌دستیارشون ویزیت شدم ولی هر چی پیام می دم یا تماس می گیرم بهم نوبتی نمی دن.دیگه واقعا خسته شدم.😢