2777
2789

سلام سلام به همه ی خانومایی که برای پوستشون،اندامشون،سلامتیشون،تیپشون،اخلاقشون خلاصه ی کلام خودشون ارزش قائلن(فاعل و مفعول قاتی پاتی شد)😄

بریم سراغ قولی که به عزیزان دادم💎

_اول از همه بگم که این مطالب تجربیات کاربرای عزیز سایته و من صرفا فقط گردآورنده بودم پس اگه سوالی پرسیدید و من جواب ندادم بدونید که تجربه شخصی خودم نبوده🌷

_مطالب کاملا گلچین شدست و با دقت و وسواس زیادی گردآوری شده

_بخشی از این مطالب امشب میذارم و بخش های دیگه هرشب (که تو خماری بمونید😁)

_بعد از به اتمام رسوندن مطلبی که امروز گذاشتم بازه ای رو برای تگ کردن خوشگل خانومای کدبانو و گلبانو میذاریم❤

امیدوارم مطالب خوبتون رو با ما به اشتراک بزارید قشنگا❄❄

-برای رفع انرژی منفی خونه مریم گلی رو دود میکنن (از عطاری بگیرین)

از خواص مریم گلی🍀🍀(ضد پیری،ضد چین و چروک،خاصیت ضدالتهابی،تیره کردن رنگ موها،درمان افسردگی و مشکلات تنفسی،آرامش ذهنی)

توجه شود استفاده زیاد ازش نشه چون در کنار محاسن معایب نیز داره خانوما

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۶-خانومای کدبانو وقتی دارید کتلت درست میکنید لطفا اب سیب زمینی رنده شده رو دور نریزید شما دو تا راه دارید

-اب سیب زمینی رو بریزید تو قالب یخ بعد تو روتین پوستیتون قرارش بدید به پوستتون بزنید

-اب سیب زمینی رو همون لحظه به پنبه آغشته کنید و به پوستتون بزنید برق مرقی بشید(همون شفاف شدن پوست)😁

۱۰-وقتی میخواد لباسای بیرونو اتو کنید میتونید چند قطره عطر بریزید تو مخزن آب اتو لباسا بوی عطر میگیره و موندگارم هست(حالا بعضیا میان میگن عطر فیکش ۳۰۰ هزارتومن من بریزم تو مخزن اتو😁😁ما برای اینم یه فکر کردیم

میتونید گل هایی که بوی خوبی دارند رو دم کنید بزارید سرد بشه بریزید تو مخزن اتو و اتو بزنید)😁😁