2777
2789
عنوان

چاقی فوری

2661 بازدید | 17 پست

سلام خانوما من ۱۸ سالمه اندام ریزنقشی دارم 

قدم ۱۵۸ وزنم ۴۰

دوست دارم خیلی فوری چاق تر بشم یا حداقل سینه هام و باسنم پر تر بشن سایز سینه هام ۶۵ هستش 

اینم بگم که یه مدت پودر چاقی دست‌ساز با عرق یونجه مصرف کردم نشد 

یه مدت شیر خشک مصرف کردم نشد 

یه مدت عرق رازیانه خوردم بازم نشد 

حتی مدت کوتاهی قرص سیپروهپتادین هم خوردم اما هیچ فرقی نکردم

ورزش هم نمیدونم چقدر تاثیر داره تازگی شروع کردم 

لطفاً اگه راهکاری میدونین از خودتون یا اشناهاتون بگید من تا یکی دو ماه دیگه باید واقعا توپر بشم حداقلش سینه ها و باسنم چاق بشن یه لباس تنم درست وایسه🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو باشگاه بیا سیب زمینی اب پز یا سرخ شده بخور

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
واقعا لاغر شدن خیلی خیلی خیلی راحت تر از چاق شدنه🥺

دقیقا منم همون مشکل تورو دارم ۱۵۷ با وزن ۴۸ 😔خیلی قرص وپودر خوردم بی فایده بود

زِندِگی هیچ وَقت آسون تَر نِمیشِه ، تُو قَوی تَر شُو...🙃💎
واقعا تاثیر داره؟ حتی میگن با سس مایونز فراوان بخورم یا با روغن حیوانی مصرف کنم

سس مایونز نه چربی میاره 

بله تاثیر داره من خودم امتحان کردم چاق شدم

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
دقیقا منم همون مشکل تورو دارم ۱۵۷ با وزن ۴۸ 😔خیلی قرص وپودر خوردم بی فایده بود

اخه چه وضعشه همه میگن خب ژنتیکه دیگه خب من نخوام ژنم لاغر باشه باید چیکار کنم🤦🏻‍♀️

سس مایونز نه چربی میاره  بله تاثیر داره من خودم امتحان کردم چاق شدم

خب چربی بیاره چاق بشم دیگههه ؟ نمیشه یعنی؟

باشگاه چی اونم برم؟ بگم برای چاق شدن؟ بعد اینکه در عرض یک ماه تاثیر میذاره؟

باشگاه تاثیر میذاره؟ دوستام میگن تو اول باید وزن بگیری بعد بری بسازی اینجوری بدتر اب میشی  من ...

بری باشگاه برنامه میده هم وزن میگیری هم خوش اندام میشی

اینجوری بکنی شاید شکم بیاری ولی با برنامه بری جاهایی که دوست داری چاق بشه چاق میشه

چقدر اتفاق افتاد فکر کردیم نمی تونیم......اما خـــــــــــــــــدا همه چیو درست کرد😃❤خــــ😍ـــــدایـــــا شکرت 😁