2777
2789
عنوان

استخدامی ها چطور بود امروز؟؟

204 بازدید | 14 پست

چه حال واحوال؟؟خوب دادین؟

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

امتحانش امروز بود؟

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه استخدامی‌ای بوده؟

دهمین اجرایی...از مالیات و گمرک واداره راه تا...

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

معمولی. وقت کم آوردم😕

تو چی مونده بودی؟؟میشد وقت کم نیاریا

تو چی مونده بودی؟؟میشد وقت کم نیاریا

متاسفانه یه کم تو تست زدن کند هستم و محتاط😔

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
معمولی. وقت کم آوردم😕

من مامور تشخیص شرکت کردم تو چی؟

متاسفانه یه کم تو تست زدن کند هستم و محتاط😔

من برعکس تو..بی دقت تست میزنم