2777
2789
عنوان

زنانگی😍🌈

322 بازدید | 12 پست

سلام خانومای خوشگل،باسلیقه ،باارزش💎🌷🌸

میخوام یه تاپیک مفید برای خانومای گل و گلاب بزنم🌱🌱

جریان از این قراره مطالبی از روتین های پوستی روتین های روزمره برای نظم دادن و سلیقه دادن به خونه و کاشونتون😁 مطالبی برای بهتر دیده شدنتون و میخوام باهاتون به استراک بزارم 🌱

منتها الان وقت ندارم باید وقت و صبوری زیادی بزارم برای تایپش درضمن برای جلوگیری از شلوغ شدن تاپیک مجبورم قفلش کنم و ادامه مطالبو بزارم

کسایی که دوست دارند در تاپیک شرکت کنند اعلام حضور کنید که بعد از گذاشتن مطالبم تگتون کنم و شما هم دوستاتونو تگ کنید همگی از مطالب مفید همدیگه استفاده کنیم

من

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هستم عزیزم

تا به حال توی بیداری خوابیدید؟ این حالی بود که برای سال ها داشتم، حالا که بیدار شدم ویرانه نه ولی پوچی بزرگی در مرکز زندگیم میبینم، اما بازم این پوچی چیزی از خوشحالیم کم نمیکنه، چون بلآخره من بیدارم✨

@اوپرا  

سلام عزیزم حقیقتا خیلی ناراحت شدم بابت اون تاپیک من یه بیس دقیقه رفتم برگشتم دیدم حجمی از توهین به سمتت روانه شد فکر نمیکردم همچین آدمایی هم وجود داشته باشن خیلی جا خوردم از لحن گفت و کلامش🥲

شما رو نمیدونم من خودمو جای شما گذاشتم صددرصد خیلی اذیت میشدم از همچین رفتاری 

بدون ما خیلی دوست داریم عزیزم و برامون هم قابل احترامی هم این وصله ها هیچجوره بهت نمیچسبه😘🥰😇

@اوپرا سلام عزیزم حقیقتا خیلی ناراحت شدم بابت اون تاپیک من یه بیس دقیقه رفتم برگشتم دیدم حجمی از تو ...

سلام سلام

مرسی که انقده مهر داری 

من ناراحت نشدم

بدتر از اینا بهم گفتن

ادم وقتی ناراحت میشه که مخاطب واقعی حرف باشه

اونا از من یه موجود دیگه ساختن و ازش بدشون میاد

به اون شلیک میکنن نه من

ولی ادم تعجب میکنه چقدر کینه میتونه جان ادمی رو درگیر کنه 

دیدی گفته بودن شب قدر دعا کردم عاقبت بخیر نشی؟

فکر کن یه شب عزیز رو صرف نفرین کنی

اعتراف میکنم گاهی دلم میخواد جوابشون رو بدم

ولی میترسم

از کاربرا نمیترسم 

از خلقت میترسم

چه بسا اینهمه نعمت و لطف که توی زندگی ام هست بخاطر اینه که من بهشون توهین نکردم

برات شادی و عشق میخوام ای مهربون

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام سلاممرسی که انقده مهر داری من ناراحت نشدمبدتر از اینا بهم گفتنادم وقتی ناراحت میشه که مخاطب واق ...

درک میکنم 🥲چقدر قشنگ و عمیق بهش نگاه می‌کنی اینکه اجازه ندادی تلخی حرفای بقیه روی وجودت اثر بذاره، خودش یه نشونه از بزرگی دلته. کاش آدم‌ها بیشتر حواسشون به کلماتی که خرج می‌کنن باشه، ولی تو مسیرت رو گم نکردی، همین ارزشمنده. 😇💚

خواستم ناراحتیم از حرفایی که بهت زده شد رو باهات شریک بشم همونقدر که کینه دل ادما رو میتونه تسخیر کنه عشق هم میتونه تو انتخاب کردی دربرابر اون خانوم روشن بمونی با درایتت و از خودت دفاع کردن مودبانت من بیشتر از قبل شیفتت شدم هرکسی نمیتونه وقتی کسی با همچین لحنی باهاش صحبت میشه خوددار باشه🩵

امیدوارم توی خوشی و آرامش غرق بشی همونطور که برای بقیه آرزو میکنی عزیزم😘