2777
2789
خوب این کار درسته افرین   اگر پسر هم نبود بنظرم این رفتار اشتباه بوده انجام داده🤦‍♀️🙄😐

من ۱۹ سالمه اون پسره ۲۰ سالش بود اول میخواست با من اوکی بشه من چون کلا اهل رل زدن و اینجور مسخره بازیا که فقط وقت تلف کردنه نبودم پیشنهادشو قبول نکردم یعنی فقط در حد دوست معمولی بودیم آره ۱۰ تومن بهش قرض دادم بعدم اینجوری گفت🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️موقع پس دادن هم کلی به خانوادم بی احترامی کرد خیلی دوست داشتم برم به دوست دخترش بگم آبروشون ببرم ولی نکردم

خوب این کار درسته افرین   اگر پسر هم نبود بنظرم این رفتار اشتباه بوده انجام داده🤦‍♀️🙄😐

و اینم اضافه کنم که پسر بدی نبود من اکثر دوستام باهاش دوست بودن و میشناختنش ولی نمیدونم چرا فقط از من پول میخواست پول کم می‌آورد همش به من میگفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و وقتی که کمک کرد پسره بگه من چون دوست دخترم فلان ماشینو دوست داشت از تو پول خواستم که براش اون ماشی ...

خاک توسره دختره خااااااک توسرششششش

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
و اینم اضافه کنم که پسر بدی نبود من اکثر دوستام باهاش دوست بودن و میشناختنش ولی نمیدونم چرا فقط از م ...

ولش کن ارزش نداره حتی بهش فکر کنی تمام شده رفته خداروشکر پولتم گرفتی 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

از همه بدتر دختریه ک بخواد ب پسره پول بده.  یعنی بی عقل بی عقل

چای تصورم نمیتونم بکنم 

من باشم میگم بروووووو باباوووو برو خدا جای دیگه روزیتو بده😑😂

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
من که نمیدونستم میخواسته برا دوست دخترش بگیره🤦🏻‍♀️اصلا نمیدونستم که دوست دختر داره 

اصلا نمیدادی پول چرا باید به پسره پول بدی حتی اگه دوست پسرتم بود

بی‌‌حس شدگان را چه غم از خنجرِ بعدی؟!
اصلا نمیدادی پول چرا باید به پسره پول بدی حتی اگه دوست پسرتم بود

دوست معمولی بود و اینکه نه فقط من بلکه بقیه دوستامم باهاش دوست بودن،حقیقتا نمیدونم چرا ولی فقط دیدم چون لنگه خواستم کمکش کنم پیشرفت کنه ولی الان میگم که حماقت کردم خیلی ناراحتم