2777
2789
عنوان

به داداشم دلم میسوزه

233 بازدید | 12 پست

نمیدونم آخه چرا خدا منو بلند کرده داداشم کوتاه ازبچگی بهش طعنه میزدن منو مثال میزدن حالا هم هر وقت میرم خونه مامانم داره خودش ازمن قایم میکنه 

اون به خانواده مادری رفته منم به پدری  بنظرتون  چطور بهش دلداری بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۱۷۷ برادرم ۱۶۸

جاتون برعکسه 😂

ولی خب منم یه پسر عمه دارم هم قد منه ۱۶۸ ولی خیلی قیافه جذابی داره اصلا قدش ب چشم نمیاد انقد کیوته

💕🧚‍♀️                                               

جاتون برعکسه 😂 ولی خب منم یه پسر عمه دارم هم قد منه ۱۶۸ ولی خیلی قیافه جذابی داره اصلا قدش ب چشم ن ...

اخه عزیزم  مال ما خیلی رو چشمه وقتی  هم باهم میریم بهمون می‌خندن مخصوصا  خاله بیشعورم

من ۱۷۷ برادرم ۱۶۸

داداشت متوسطه کوتاه نیست 

شما به عنوان یه خانوم قدتون بلنده 

بهش اعتماد به نفس بده مقایسه اصلا خوب نیست 

🫀تو باقیِ عمرِ منی♥️  🪔خداوند بالاتر از هر پستی و بلندی است🧡  با اومدنت دنیامون رو کلی قشنگ تر کردی دلخوشی مامان💙💙💙 تیکر تولد گل پسری🌈🧸
داداشت متوسطه کوتاه نیست  شما به عنوان یه خانوم قدتون بلنده  بهش اعتماد به نفس بده مقایس ...

سنش سن بدیه هرچی بهش میگم برمیخوره الانم ۲ ماهه وقتی کسی دعوتمون میکنه یامن نمیرم یا اون البته مستقیم بهم نمیگه ها نرو ولی میبینم دیگه وقتی من نمیرم اون میره

اخه عزیزم  مال ما خیلی رو چشمه وقتی  هم باهم میریم بهمون می‌خندن مخصوصا  خاله بیشعورم

بخنده

داداش شما باید اونقد با اعتماد ب نفس و با جنبه باشه ک اصلا براش مهم نباشه یه چن بار ضعف نشون نده کسیم چیزی نمیگه

💕🧚‍♀️