2777
2789
عنوان

کیاتجربه دارن

88 بازدید | 17 پست

سلام به همگی. بچه‌ها کیاتجربه استفاده ازکاپ قاعدگی رودارن من هروقت پریودمیشم همش عصبی میشم میگم کاش میگرفتم ازبس بدم میاد ازاين دوران...ازطرفی هم خیلی میترسم نکنه خراب استفاده کنم وخدای نکرده اتفاقی بیفته...کیادرحال حاضر دارن استفاده میکنن ؟ 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین خریدی بود ک برای خودم انجام دادم خیلی راحته 

اذیت نمیکنه؟ من میگم نکنه خون برگرده؟

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
نه هیچ مشکلی نداره  خون آزاده جمع میشه داخل کاپ میری سرویس درمیای تخلیه میکنی خشک میکنی میزاری

همین گذاشتنش خیلی میترسم بلدنیستم بار اولمه ....بعددیگه راحتی میتونی کارات وانجام بدی یاراحت بخوابی؟ اصلااحساس میکنی اون شی و؟ 

همین گذاشتنش خیلی میترسم بلدنیستم بار اولمه ....بعددیگه راحتی میتونی کارات وانجام بدی یاراحت بخوابی؟ ...

نه اصلا حسش نمیکنی اتفاقا دوستامم گرفتن خیلی راضی بودن 

فقط ی نفر مشکل داشت ک رفت دکتر بهش گفته بود تو دهانه رحمت کوتاهه و بدنت عادی نیست ک اینجوری هستی 

اگه متاهلی استفاده کن واقعا راحته.. از اون چیز خیلی کوچیک تره 😑