2777
2789

یه دوستی دارم که ۷ ساله باهم هستیم

شرایط جوریه که هر روز از صبح تا عصر باهمیم

مامان باباش یه مدته ارتقای شغلی گرفتن این هی پز میده

ماشین گرون گرفتن هی تو حرفاش کلمه هیوندا سوار رو به خودش نسبت میده

میگه بابام گوشی ۱۳ پرو مکس خرید گفتم مبارکه من اصلا قیمت نپرسیدم گفت رفته ۱۲۰ میلیون داده برا گوشی

اون روز گفت باباش ایرپاد خریده دوباره قیمت نپرسیدم خودش گفت ۱۲ میلیون داده

و چیزای دیگه 

در حالی که وضع مالی ما از اونا بهتره ولی بابای من دوست نداره برای این چیزا پول خرج کنه

خونه اونا نصف خونه ماست

من چیکار کنم دیگه واقعا ناراحتم میکنه رفتار هاش

همش خودم رو بی خیال نشون میدم ولی دیگه نمیتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شایدم خوشحاله دوست داره پیشت خوشحالیشو ابراز کنه

ولی درکل اگه دوست نداری ادامه بده راجب پول و اینجور چیزا حرف زد تو اخرش فقط یه اها بگو بعد بحثو عوض کن

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

تا زمانی که پز دادنشون برای شما ضرری نداره چه اشکالی داره ؟ (والا من نه تنها پز دادن که حتی خالی‌بندی رفقا رو توی ذوقشون نمی‌زنم که هیچ ، حالم می‌کنم براشون ، البته آقا هستم ☺️)

دوست شماست ، بذارید پز بده و خودشو خالی کنه ، بخدا هیچی نمیشه ، اگه چیزی شد هرچی دلتون میخواد به من بگید!

یه دوست اگه هوای دوستشو نداشته باشه به چه دردی میخوره!

حالا شما نه منو  و دوستای منو نمیشناسید برای همین اگه اینو تعریف از خود و پز دادن حساب نکنید عرض کنم که :

خیلی وقتا خودم کار و رفتار درست رو به دوستام نشون میدم ( با اینکه الان بیشتر از سی سالشونه) مثلا یه دونه کوچولو بگم ، چند روز مادرم مریض بود و از بیمارستان آوردیمش خونه،  رفتم که برم سر خیابون رفیقمو تو کوچه دیدم ، سوار شدم گفتم دور بزن ، بردمش در شیرینی فروشی و شیرینی و کمپوت گرفتم و گفتم تو برو خونه ، نگی منو دیدی ، منم چند دقیقه دیگه میام ، گفت اینا پس چی! گفتم ابله! اینارو تو گرفتی! من دوست ندارم تو خونه بگن دوستت نمی‌فهمه!☺️.

هرکی به ما می‌رسه دکترای "حق با اونه" داره! 
تا زمانی که پز دادنشون برای شما ضرری نداره چه اشکالی داره ؟ (والا من نه تنها پز دادن که حتی خالی‌بند ...

چه خوب که هوای دوستات رو داری

منم تا حالا به دوستام بدی نکردم تو هر مسئله ای اگه کمک خواستن اول از همه به خودم میگن چون میدونن کمکشون میکنم ولی این رفتارش اذیتم میکنه اون خودش رو خیلی بالاتر از من میدونه چون خانوادش تحصیل کردن ولی بابای من شغل آزاد و مامانم خانه دار

من تا حالا حتی یه لحظه ناراحت نشدم که چرا خانوادم تحصیل کرده نیستن حتی بهشون افتخار میکنم 

ولی رفتار های دوستم اذیت میکنه

بابای من میتونه چند تا از ماشین اونا بخره ولی دوست نداره منم حرفی ندارم ولی چرا دوستم هی پز ماشین رو بهم میده چرا همش از کلمه هیوندا سوار استفاده میکنه

چند روز پیش رفته بود خرید تا سه چهار روز هی می گفت ۶ میلیون خرید کردم

من آخه اصلا درباره قیمت نمی پرسم که

چه خوب که هوای دوستات رو داری منم تا حالا به دوستام بدی نکردم تو هر مسئله ای اگه کمک خواستن اول از ...

نمی‌دونی از خوندن حرفای شما چقد خوشحال شدم ، از اینکه انقد خوبی که هوای دوستاتو داری و معنی دوستی رو خوب متوجه شدی.

با دیدن این جمله « تا حالا حتی یه لحظه ناراحت نشدم که چرا خانوادم تحصیل کرده نیستن حتی بهشون افتخار میکنم » واقعاً احساسی شدم ، چقد خوشحالم که دخترای فهمیده‌ای مث شما قدردان زحمات پدر و مادرشونن و اونها رو در همون وضعیتی که هستند دوس دارن و بهشون افتخار می‌کنن (بابای من قد کوتاهه و چهار شونه نیست ، مدرک تحصیلی نداره ، بی‌سواده ، خوش‌تیپ نیست ، اما منم دوسش دارم ☺️ ، ای بابا باز مشخصاتشو برعکس نوشتمااا ☺️😅) 

مطمئن باشید اگه پدر و مادرتون نظر شما رو بخونن مث این میمونه که همه‌ی ثروت دنیارو بهشون بخشیدن!

در مورد دوستت ، شما که دختر خانوم فهمیده‌ای هستی ، وقتی دوتایی نشستین آروم و دوستانه بهش بگو ، یا به صورت غیرمستقیم ؛ فقط نگو از این حرفا یا پز دادن بدم میاد! بگو این حرفا خوب نیست! آخه بگی بدم میاد جنبه شخصی می‌گیره ☺️ از گردن خودت بازش کن ، بگو این حرفا و پز دادن خوب نیست ، خدا دوس نداره. بگو اشکالی نداره حالا آدم یکی دوبار تعریف کنه ، اون بهرحال برای تعریف کردن لازمه که مثلا چیکار کردیم و کجا رفتیم. اما زیاد که تکرارشه دیگه تعریف نیس ، پز دادن و فخرفروشیه ، 

نمی‌دونی از خوندن حرفای شما چقد خوشحال شدم ، از اینکه انقد خوبی که هوای دوستاتو داری و معنی دوستی رو ...

مرسی از حرفای خوبت و مرسی از کمکت

از حرفای شما هم کاملا مشخصه که چقدر متشخص و فهمیده هستین

نمیدونم تشکیل خانواده دادین یا نه ولی امیدوارم نزدیکانتون و فرزندانتون همینقدر بهتون افتخار کنن

مرسی از حرفای خوبت و مرسی از کمکت از حرفای شما هم کاملا مشخصه که چقدر متشخص و فهمیده هستین نمیدونم ...

ممنونم از شما. شما لطف دارید. متأسفانه خیر ، هنوز تنهام. اگه ممکنه لطفا برا من دعا کنید🙏 خدا خیرتون بده 🙏

ممنونم از شما. شما لطف دارید. متأسفانه خیر ، هنوز تنهام. اگه ممکنه لطفا برا من دعا کنید🙏 خدا خیرتون ...

انشاءالله خدا براتون بهترین ها رو رقم بزنه

توکلتون به خدا باشه