2777
2789
عنوان

مسافرت با بچه نه ماهه سخته....

255 بازدید | 24 پست

اگه خدا بخواد فردا میخوایم بریم شمال پسرم نه ماهشه شیطون هم هس بنظرتون خیلی سخته سه نفره میخایم بریم چیا ببرم با خودم لطفا تجربيات تون بگین مرسی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه تازه پاست

چندتا چیز خیلی لازمت میشه

پماد پای بچه شربت دل درد بچه و پشه بند برای بچه یا کرمی که حشرات رو دور کنه. دستمال مرطوب. صابون مایع. الکل. قاشق و چنگال نخ و سوزن قیچی چسب زخم مسکن برای خودتون. ملحفه. من هتل هم برم با خودم ملحفه میبرم. دمپایی. 

اول از همه داروی ضد پشه.الکل. ی حشره کش بخرین. پشه بند برای بچه. لعنتی این وقت سال تو شمال فقط پشه جولان میده. زمین شالی آماده شده پشه ها زیادن. لباس گرم بردار هواش رو نداره.ی بار سرده ی بار گرم. چتر بردارین یهو بارون میاد. 

بچه تازه پاست چندتا چیز خیلی لازمت میشه پماد پای بچه شربت دل درد بچه و پشه بند برای بچه یا کرمی که ...

اره اینارو حتما بر میدارم فقط دارو خراب نمیشه تو ماشین چون هوا گرمه مث استامینوفن و ....

عزیزم کاش با خانواده یا همراه میرفتین 

چون واقعا خسته میشین همش بچه به بغل و بدون کمک دست ضمن اینکه الان خیلی گرم و شرجی هم هست و ممکنه بچه دچار گزمازدگی یا اسهال به خاطر تغییر آب و هوا بشه

انشااله خوش بگذره ولی من همش دنبال بچم بودم و هیچی از سفر نفهمیدم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
غذاش اینا سخته بخوام درس کنم پسرم شیطونه

بچه خالم هفت ماهش بود با پیکنیک براش غذا درست میکرد ولی با بچه سختی های خودشو داره عزیز .

اسباب بازی های مورد علاقشو ببر 

صندلی عقب ماشینت رو کف ماشین پتو و اینا بزار تا هم صاف صندلی بشه 

ما همیشه اینجور میکنیم و خیلییی راحتیم جای خوبی برای خوابیدن هم هست و میتونی بچتو بزاری اونجا دیگه بچت طوریشم نمیشه