2777
2789
عنوان

جنسیت جنین؟

106 بازدید | 12 پست

سلام خانما .من الان دوازده هفته و پنج روزمه و خیلللی از علائم پسر رو دارم و ته دلمم حس میکنم پسره ولی سونوگرافی ان تی رفتم دکتر گف هنوز جنسیتش تشکیل نشده و این مسئله یکم نگرانم کرده . کسی اینجا بوده ک دوازده هفته بهش گفته باشن جنسیت بچه تشکیل نشده؟

تشکیل نشده چیه😐حتما ندیده 

نگران نباش 

بعدم اصلاااا ب علائم ربطی نداره بدن هرکس متفاوته

ولی منم خاهرزادم رو از وقتی فهمیدم گفتم جنسیتش رو حس میکنم  حسمم درست در اومد

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣

سونو ان تی معمولا نمیگن و  اونکه سونوگرافی میکنه اگه مهارت داشته باشه میتونه بگه . سونو آنومالی میشه تشخیص داد. 

یا رب یا رب یا رب     خدای خوبم خدای مهربونم خیلی ازت حاجت میخوام خیلی خواسته دارم. خدایا حاجت همه رو بده حاجت منم بده....یا رب یا رب یا رب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشکیل نشده چیه😐حتما ندیده  نگران نباش  بعدم اصلاااا ب علائم ربطی نداره بدن هرکس متفاوته ...

بخاطر همون حرفش من نگران شدم اخه دکتر خیلی خوب و حاذقی هم هست نمیدونم چرا اونطور گفت

تشکیل شده ولی قابل دیدن نیست اگه چند روز دیگه می‌رفتی اگه پسر باشه کیسه بیضه و اینارو میبینه بهت میگه  

بعضی دکترا دستگاهشون پیشرفته نیست نمیتونن تشخیص بدن درستش هم اینکه از هفته ۱۵ به بعد واسه جنسیت بری

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»
تشکیل شده ولی قابل دیدن نیست اگه چند روز دیگه می‌رفتی اگه پسر باشه کیسه بیضه و اینارو میبینه بهت میگ ...

اره اتفاقا دکتره گفت یه هفته دیگه بیا صددرصد بهت میگم جنسیتشو .من نگرانیم از این بابته ک چطور هفته ۱۲میگه تشکیل نشده باوجود اینکه دستگاه خیلی خوبی داره و دکتر بامهارتی هستش 

اره اتفاقا دکتره گفت یه هفته دیگه بیا صددرصد بهت میگم جنسیتشو .من نگرانیم از این بابته ک چطور هفته ۱ ...

نه عزیزم منظورش این بوده قابل تشخیص نیست وگرنه تشکیل شده فقط یکم بزرگتر بشه قابل دیدن بشه

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ»