2777
2789
باید وکس و اپیلاسیون میذاشتی نه بند کباب کردی خودتو که  با گلاب بزن به پنبه بزن روش التهابش می ...

خیر سرم یک سال لیزرم رفتم.

ی ذره گلاب زدم.

دست راستم کمی بهتر شد

کار یادش نده دختر الان با خواهرش میرن اون معجون رو درست میکنن، کم زخمه زردم میکنه خودش رو 😂

واااااااای😂😂😂

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣 حالا پسر عمم هم کلاس ششمه.اومده خونمون. راه میره میگه ابجی‌گفتم اینکارو نکنا. من پسرم‌میدو ...

یعنی عقل یه بچه ۱۲ ساله از مجموع عقل شما دو خواهر بیشتر بود اون لحظه 😂😂😂

خدا خیرت بده. روزم رو ساختی

هی دو تا دختر گنده رو تصور میکنم با بند نشستن یه بچه ۱۲ ساله داره نصیحتشون میکنه، خنده‌م رو نمیتونم کنترل کنم 😂😂

کار یادش نده دختر الان با خواهرش میرن اون معجون رو درست میکنن، کم زخمه زردم میکنه خودش رو 😂

حالا مساله اینه ک اومدم شمال.

بعد با فامیلامونم‌میخوایم بریم بیرون🤕

یعنی عقل یه بچه ۱۲ ساله از مجموع عقل شما دو خواهر بیشتر بود اون لحظه 😂😂😂 خدا خیرت بده. روزم رو س ...

مجموع سن منو خواهرم‌میشه ۴۶🤣🤣

ی لحظه اغفال شد ک میگفت دست منم بنداز

بتامیتازون دارم

آره اونم خوبه 

باز تو خوبی من یه بار صورتم نوره گذاشتم زودم شستم ولی به شدت حساسیت داد سوخت رفتم دکتر این دوتا پماد داد همون بتامیتازون وزینک

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل