2777
2789
عنوان

انتظار بی خود خواهر و مادرم

504 بازدید | 10 پست

با سلام

خانم‌ها  مادر و خواهرم کلا خودشون رو فدای عروسها مون کردند اونوقت از منم انتظار دارند همین جور باشم.

مثلا وقتی بچه ی برادرم و من شلوغی می‌کنند خیلی راحت به بچه ی من صد تا حرف میگن ولی به بچه های اونا نه! دلیلش هم اینه که تو خودی هستی! اونا ناراحت میشن!

هر جمعه مادرم اینا تو خونه باغ من میان! و  مادر و خواهرم از صبح می‌رن خونه باغ شروع به تمیز کردن و شستن حیاط و غیره میشن از منم انتظار دارند!

امروز صبح باز خواهرم زنگید بیا بریم منم گفتم بچه هام خوابیدند کلید رو میدم خودتون برید، از حالا برم بچه ها آفتاب سوخته میشن!

بعد  عروس خانم‌ها عصری آرایش کرده و موها سشوار کشیده و لختی مختی می پوشند و میان اونجا! ما هم عین کلفت پیششون دیده میشم، نمی‌دونم براشون کباب میپزیم سفره می اندازیم! صد بار هم کفتم خودتون بیایید ولی عروس  بزرگ رو که خیلی جلف می پوشه نیارین! چرا بجای من دعوتشون می‌کنید!  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدتی رفت و آمد کم کن 

نزار بیان باغ 

مثلا بگو با دوستا یا کسی میخوایم بریم یا باغبون اومده 

خلاصه یه بهانه بیار یکم رفت و آمد کم کنی

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

کلید نده عزیزم بهونه جور کن بگو شوهرم خوشش نمیاد

شوهرم پایه هست! ولی دیگه من دولت بچه کوچیک دارم و واقعا اذیت می‌کنند. اینا هم انتظار دارند از خواب بچه هام بزنم سر صبحی برم کلفتی! یه جمعه رو میخوام راحت باشم. 

سلام 

عزیزم این که شما خودی هستی دلیل نمیشه حق داشته باشن هر جوری با شما رفتار کنن و به خاطر عروساتون که غریبن دل شما رو بشکنن شما کلید باغ رو نده اگه برای خودتون هست و از مادر  و. خواهرات بخواه جای دیگه به هر شکلی که دوست دارن با عروساتون دور همی بگیرن خودتم شرکت نکن یه مدت تا متوجه رفتار بدشون بشن 

با تشکر جهت اطلاعات بیشتر لینک      بیشتر بدانید