2777
2789
عنوان

وزن جنین

116 بازدید | 15 پست

وسط هفته ی ۲۹ وزن نزدیک ۱۴۰۰ زیاده؟؟دکتر چیزی نگفته  ولی اینجا میگن مشکوک ب دیابت🤦‍♀️

شما یادتونه وزن نی نی چن بود؟ دنیا اومد چن کیلو بود

از ۹۷ عضوم این کاربری جدیدمه😐شاید مهم نباشه😑 ولی خواستم اطلاع بدم 🤣

۳۵هفته بدنیا اومد وزنش ۲کیلو

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ببین دکترت چی میگه اینجا هر بچه ای تپل باشه میگن دیابت

دکتر چیزی نگفته بقیه چیزاش اوکی بود

میگن تو این هفته تا ۱۴۰۰ طبیعیه ولی یسریا ادمو نگران میکنن

من مامانم میگف دو هفته قبل به دنیا اومدن ۱۵۰۰ بودی و دکتر گف اینجوری نمیشه احتمال زنده نبودنش زیاده و مامانم تا دلت بخاد بستنی و سرشیر و اینا خورده به دنیا اومدنی ۳۹۰۰ شدم 🤫

وقتی چیزی تموم شد ترکش کن، به اب دادن گل پژمرده ادامه نده!
دکتر چیزی نگفته بقیه چیزاش اوکی بود میگن تو این هفته تا ۱۴۰۰ طبیعیه ولی یسریا ادمو نگران میکنن

خب گوش نده و سعی نکن اینجا و توی نت، دنبال تحقیق نباشی چون فقط اینجاها استرس میکشی و برات سمه

هر چه پیش آید خوش آید
چرا اینقدر. زود آخه 

خودمم تا الان نمیدونم چرا😃فکر کنم عجله داشت

روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨امام علي (ع)در ترسيم مظلوميت و غربت فرزندش مهدي (عج) مي فرمايد: «صاحب هذا الا مر الشريدُ الطريدُ الفريدُ الوحيد؛ صاحب اين امر، همان رانده شدهِ دور شده يگانه و تنها است»واسه ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرست لطفا💚🌱
سونو که تقریبی میگه خودت مگه دیابت بارداری گرفتی که وزن بچه بره بالا؟

ب موقعش ازمایش قند داد اوکی بود