2777
2789
عنوان

عقیدهای شخصی یا عقده های شخصی!؟

110 بازدید | 6 پست

لطفا طرز تفکرتون و نظرات شخصیتون رو مثل قاشقی دهنی تو حلق مردم نکنین..یکی دوست داره بی ادبه یکی دوست داره با ادبه یکی چاقه یکی لاغره یکی از زندگی بیزاره از خدا برگشته اصن کافره یکی خیلی مسلمونه به خودش افتخار میکنه یکی حیوون خونگی داره ۱۰ تا یکی حیوون خونگی رو بد میدونه..اصن دلیلی ندارع طرز فکر و فرهنگ و آداب و عقیدهاتون رو به خورد مردم بدین طرف نظر خواسته نگفته که بیا عقده های درونی زندگیت رو بازگو کن مث آدم نظر بده برو دیگه چرا پافشاری یا تاکید و تحکم میکنی! شل کن بابا🤦🏻‍♀️

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!

خب الان که تو ام عقیده هاتو کردی تو حلق بقیه

یعنی چی یکی بی ادبه یکی با ادبه؟ یکی بی ادبی کنه و ما بگیم عیبی نداره عقیده شخصیه؟ 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان که تو ام عقیده هاتو کردی تو حلق بقیه یعنی چی یکی بی ادبه یکی با ادبه؟ یکی بی ادبی کنه و ما ...

مثال زدم جانم.. منظور این بود از نظر تو بی ادبه اما شاید از نظر خودش خوبه منظور احترام و بی احترامی نبود !

👥آدماییکهبهاندازهشمع🕯همروشناییندارنروماهِ🌙زندگيتوننكنين..!