إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
نه نرمال مصرف میکنم ولی چرا روزهایی که نمک مصرف میکنم بیشتر ورم دارم
همونه یه هفته سعی کن اونقد که مصرف داری نصفش کنی میبینی بخاطر نمک یا دلیل دیگه ای داره
إِلَهِي وَ رَبِّي مَنْ لِي غَيْرُكَ(خدایا غیر از تو، من کیو دارم....؟) ممنون میشم واسه سلامتی ❤ نی نیم ❤صلوات بفرستین🙏عکس پروفایلمو عوض نکردم چون با اینکه سخت بود ولی دلم واسه لحظه به لحظه بارداریم تنگ شده🤰 👈👶🤱
بچه رو داخل مثانه حس میکنم کیا اینطوری بودن ببخشید خیلی سوال دارم
خخخ اون بزرگ شده ماشالله به مثانه ات فشار میاد فک میکنی اونجاس
خخخخ نه آخه ان تی هم که رفتم دقیقا گذاشت رو مثانه تصویرشو دیدم
خو همونجاس رحم وقتی جنین بزرگ شه کم کم میاد بالا دیدی تو فیلما دستشونو میزارن رو ناف یا بالاتر اینقد بدم میاد اصلا بچه اونجا نیس تا وقتی بزرگ میشه روز به روز میاد بالا تر